CBB frister med mobilt bredbånd med fri data til halv pris

Teleselskabet CBB har tilbud på mobilt bredbånd med fri data og gratis 4G-router, hvor man får 2 måneder til halv pris. Er det markedets laveste pris lige nu?

CBB frister med mobilt bredbånd med fri data til halv pris

Der er stor forskel på priser på mobilt bredbånd med fri data og inkluderet router – og nogle udbydere som man bør undgå, hvis der skal spares penge. Nu er CBB klar med et nyt tilbud, hvor de giver mobilt bredbånd til hjemmet til halv pris i to måneder. Vi tager et kig på abonnementet her og sammenligner prisen med konkurrenternes.

Se også: Guides til bredbånd

Mobilt bredbånd med fri data til 124 kroner

Abonnementet hos CBB er ikke nyt, men tilbuddet er. I abonnementet er der inkluderet mobilt bredbånd med 1.000 GB data, hvor man får en gratis 4G-router med i købet. Der er tale om en Huawei B311-221 4G-router, som fungerer ganske udmærket. Den normale pris på abonnementet er 249 kroner per måned og der er et halv års binding. Man kan også vælge at betale 399 kroner for routeren og dermed undgå bindingen på seks måneder.

Tilbuddet som CBB introducerer giver de første to måneder til halv pris, altså 124 kroner. Det giver en samlet mindstepris på 1.244 kroner.

Er CBB billigst med mobilt bredbånd?

Med en mindste pris på 1.244 kroner for mobilt bredbånd med fri data samt en 4G-router, byder CBB ind med en rigtig skarp pris. Er det noget konkurrenterne kan matche?

De større konkurrenter kan bestemt ikke. Hos Yousee vil man for det samme indhold skulle betale 2.094 kroner. Hos Oister finder man dog lige nu også et rigtig godt tilbud. Her gives der 20 procent rabat i et halv år, hvilket giver en månedlig pris på 183 kroner (normalpris 229 kroner) og en mindstepris på 1.098 kroner. Her er også inkluderet en gratis router (Huawei B535-232) og ingen binding.

Oisters pris i de første 6 måneder er altså billigere end CBBs, og det samme gælder efter denne periode.

Her skal man som forbruger huske, at prisen ikke er alt. Skal man have en god oplevelse med mobilt bredbånd, skal mobildækningen være god. Derfor skal du undersøge, om du har bedst dækning ved CBB (Telia og Telenor) eller Oister (3), inden du bestiller et af ovenstående abonnementer.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd