Sparetips: Billigere mobilt bredbånd med et mobilabonnement

Mobilt bredbånd er billigere end nogensinde før, men er man smart, så kan man let gøre det endnu billigere. Her er ugens sparetips.

Sparetips: Billigere mobilt bredbånd med et mobilabonnement

Det er blevet tid til endnu en omgang med gode sparetips, hvor vi denne gang kigger nærmere på de nyeste flagskibsmobiler, hvordan man ringer billigst til udlandet og en smart måde at få billigere mobilt bredbånd med fri data.

At man kan bruge et normalt mobilabonnement i en router til mobilt bredbånd er ikke nogen nyhed, men det kan stadig være en billigere løsning. I videoen herunder kigger vi på mobilabonnementer med fri data på de tre netværk: Telia/Telenor, 3 og TDC.

På 3s netværk ses den billigste løsning hos Oister, som tilbyder fri data til 149 kroner. Vælger man Oister abonnement til mobilt bredbånd, så stiger prisen til 220 kroner.

Se også: Sparetips: De bedste mobilabonnementer under 100 kroner

 

Læs også: Fem billige mobilabonnementer med meget tale og data

På TDCs netværk tilbyder Yousee lige nu fri data på alle mobilabonnementer, men kun frem til slutningen af september, hvor det billigste abonnement ligger i 169 kroner. Yousees pris er normalt 399 kroner for fri data, hvilken Hallo slår med en pris på 349 kroner.

Kigger vi på Telia og Telenors netværk, så er CBB billigst, hvor et abonnement med fri data koster 220 kroner om måneden. Både Telia og Telenor har mobilabonnementer med fri data, men her er prisen henholdvist på 249 og 250 kroner.

Se også: Mobilabonnementer med fri data

Ring billigst fra Danmark til udlandet

Mobilabonnementerne kommer som regel med en roaming-pakke, hvor man kan ringe, sms’se og surfe på nettet til samme pris i EU. Men skal man ringe fra Danmark til udlandet, så kan det stadig blive en dyr fornøjelse – faktisk helt op til 16 kroner i minuttet.

Den billigste løsning er at droppe de traditonelle telefonopkald, og i stedet benytte programmer som Skype, Facebook Messenger, Google Duo, Apples FaceTime og mange andre. Her kan man både ringe med tale- og videoopkald.

Læs også: Fem gode og gratis apps til videoopkald

Mere nyt om Telia

Næste interessante fortælling om emnet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 24/4/2020 fulgte vi historien op med sagen Guide: 5 mobilabonnementer med fri data – Historien kan læses her. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..