TIP: Widgets der gør telefoner mere brugervenlige

Hvis du vil gøre din Android-mobil mere brugervenlig, så brug widgets - vi guider her til en række Android-widgets fra Google.

TIP: Widgets der gør telefoner mere brugervenlige

Android har nogle gode widgets og widget-funktioner – widgets er en smart måde at bruge mobilen på eller til at få information på.

Her er nogle af de mest interessante fra Google, som du kan placere på din skærm, så du ikke nødvendigvis behøver at åbne selve appen eller man kan bruge dem til lettere og hurtigere at aktivere bestemte funktioner i en bestemt app.

Se også: Brugervenlige telefoner

Få en smartere Android-mobil med widgets

  • Googles Maps-widget giver dig mulighed for at søge efter det, du ønsker, med et enkelt tryk.
  • Der er en todo list-widget, der integrerer med Google Keep, som holder alle dine opgaver i front og i centrum.
  • Google Drive-widget’en forenkler og fremskynder processen med at få adgang til og uploade filer.
  • YouTube Music-widget’en giver dig kontrol over din musik på hjemmeskærmen.
  • Google har også en glimrende oversætter-app og tilhørende widget, hvor man kan se og høre de tre seneste sætninger, man har oversat. Det er også muligt at få gemme og hurtigt få vist de sætninger, man oftest oversætter.

Se også: Sammenlign priser på Android-telefoner

Hvordan får jeg widgets på startskærmene?

Du får mulighed for at sætte widgets ind på din telefons skærm ved at knibe to fingre sammen på skærmen. Så dukker en menurække op nederst på skærmen, hvor du vælger Widgets.

Der findes en masse Android-widgets udviklet af Google selv, af de enkelte app-udviklere og af de enkelte mobilproducenter. Det er bare at gå på opdagelse – du vil opleve, at de kan gøre din hverdag med mobilen lettere.