Danmarks billigste mobilabonnement

Vi guider til nogle af de billigste mobilabonnementer i Danmark - spar mange penge, hvis du i dag er kunde hos YouSee, Telia, Telenor eller 3.

Danmarks billigste mobilabonnement

Mange af os overvejer nok for tiden, hvordan vi kan reducere vores faste udgifter på grund af de massive prisstigninger, vi er vidner til for tiden. Har du mobilabonnement hos selskaber som YouSee, Telenor, Telia og 3, kan du formentlig spare mange penge årligt ved at skifte til et af de billigste abonnementer hos lavprisselskaberne.

Mobilabonnementer hos de store teleselskaber koster i dag typisk fra omkring 149 kroner og op (når man ser bort fra børneabonnementerne), og betaler man den slags priser for sit mobilabonnement i dag, så er det bare med at skifte til et abonnement hos et af lavprisselskaberne. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare.

Meget tale og data til lave priser

Vi guider herunder til de billigste abonnementer i Danmark. Vi ser bort fra de allermindste pakker målrettet børn, da de har for lidt tale og data til almindeligt mobilbrug for voksne.

dukaTALE

Abonnement: Fri tale og 20 GB data (20 GB EU-data)
Pris per måned: 66 kroner
Netværk: Telia

Se aktuelle tilbud hos DukaTale

Greentel
Abonnement: 2 timers tale og 20 GB data (7 GB EU-data)
Pris per måned: 79 kroner
Netværk: Telia

Se aktuelle tilbud hos Greentel

OiSTER
Abonnement: Fri tale og 30 GB data (10 GB EU-data)
Pris per måned: 89 kroner
Netværk: 3

Se ktuelle tilbud hos Oister

Call me
Abonnement: Fri tale og 40 GB data (10 GB EU-data)
Pris per måned: 109 kroner
Netværk: Telia

Se aktuelle tilbud hos Call me

CBB
Abonnement: Fri tale og 30 GB data (12 GB EU-data)
Pris per måned: 109 kroner
Netværk: Telenor

Se aktuelle tilbud hos CBB

eesy
Abonnement: Fri tale og 30 GB data (15 GB EU-data)
Pris per måned: 109 kroner
Netværk: TDC NET

Se aktuelle tilbud hos Eesy

Husk altid mobildækningen

Inden du skifter mobilabonnement og måske også netværk, er det en god idé at tjekke mobildækningen i det område, hvor du skal bruge din mobil mest.

På telepristjek.dk har over 5.200 danskere bedømt kvaliteten af mobildækningen hos deres teleselskab helt ned på postnummerniveau. Du kan se dækningskort, der viser, hvordan mobildækningen er der, hvor du bor, lige her: Mobildækning i Danmark.

Det kan også være en god idé at spørge naboerne om deres erfaring med mobildækningen hos deres teleselskab. Nu, hvor du er i gang med at skifte mobilabonnement, så gør dig selv den tjeneste at tjekke dit gennemsnitlige mobilforbrug for de seneste seks måneder. Læg så 10 procent oven i det antal timer og den mængde data, du bruger om måneden og brug det som rettesnor til at finde det helt perfekte mobilabonnement til dig.