De tre bedste mobilabonnementer med underholdning [TIP]

Her er vores bud på de tre bedste mobilabonnementer, hvor du får masser af underholdning for pengene.

De tre bedste mobilabonnementer med underholdning [TIP]

Når det kommer til at vælge et abonnement til sin mobiltelefon, så har vi alle meget forskellige præferencer.

Nogen skal bare have mest data for pengene, andre vil gerne betale lidt ekstra for at have en fysisk butik at gå til, mens nogle helt tredje går mere efter et abonnement med underholdning tilknyttet. I dag skal vi tage et kig nærmere på denne kategori.

Her på Mobilsiden.dk har vi nenlig samlet en oversigt over tre af de bedste mobilabonnementer, når det handler om at få ekstra services tilknyttet. Disse ekstra tjenester dækker alt fra magasiner til lydbøger og TV-serier.

Nedenfor har vi samlet de tre abonnementer i et skema og nedenunder forklaret valgene grundigere.

Se også: Guide: De tre bedste abonnementer på hvert sit netværk

 
Pris 199 kroner 159 kroner 139 kroner
Tjenester HBO Nordics (Film/TV)
TV2 Play (Film/TV)
Flipp (Magasiner)
Pling (Magasiner)
Mofibo (Bøger)
Tidal (Musik)
Tale 15 timer Fri tale 10 timer
Data 25 GB

Fri data
(50 GB til internetdeling)

20 GB
Netværk TDC

3

Telia-Telenor
Læs mere her: Link Link Link

Telmore: Film og TV-serier

Telmore har længe været kendt som et underholdnings-selskab, og de har mange forskellige pakker med forskellige muligheder for tilkobling af services.

TIl denne liste har vi valgt abonnementet Telmore Play: Film & Serier, der giver fuld adgang til streaming-tjenesterne HBO Nordic og TV2 Play og således en masse film og TV-serier. Derudover får du også 15 timers tale og 25 GB data. Alt sammen for 199 kroner pr. måned.

Nu er det ikke nødvendigvis sikkert, at de to tjenester er dine foretrukne streamingtjenester, men ikke desto mindre er abonnementet skræddersyet til dem der f.eks. følger Game of Thrones eller en anden serie på HBO samt ofte ser TV2s programmer.

Læs også: Få et gratis abonnement med Tjeep – hvis du lytter til reklamer

Plenti med Mascha Vang på holdet

Det abonnement vi har taget med fra Plenti er faktisk en ny pakke, de har lavet i samarbejde med mediepersonligheden Mascha Vang. Hun har fået lov at sammensætte en løsning, hvor hun har valgt de services, der er med

Med dette abonnement får du magasin-tjenesterne Flipp og Pling med i prisen, der tilbyder blade som Eurowoman, Se & Hør, Fit living og godt 70 andre. Derudover får du også tjenesten Mofibo med, hvor der findes en lang række lyd- og e-bøger.

Plenti sigter i dette samarbejde med Mascha Vang primært mod de kvindelige forbrugere, men der er dog også magasiner som Euroman og Alt om Fiske med i pakken, hvis man som mand er fristet af denne mobilpakke.

Abonnementet fra Plenti koster 159 kroner pr. måned, og her som alle andre af deres pakker både fri tale og fri data, dog er internetdeling begrænset til 50 GB.

Se denne: Betaler du for meget i mobilabonnement? Tag et tjek med 3

CBB: Musik til folket

Vi ville gerne have et abonnement, hvor der er en musiktjeneste inkluderet, med på denne liste, og her faldt valget altså på dette CBB abonnement. I denne pakke får du musiktjenesten Tidal med i prisen til 139 i måneden, der desuden også giver dig 10 timers tale og 20 GB data.

Selvom Tidal ikke ligefrem er en af de mest populære musiktjenester herhjemme, så er det stadig en rigtig smart løsning, og selv hvis du skulle være fast bruger af f.eks. Spotify, så kan du nemt overføre dine playlister til Tidal og lytte videre her.

Alt i alt er der i hvert fald penge at spare, hvis du lige nu både betaler for et separat mobilabonnement og en musiktjeneste ved siden af, så måske denne mulighed var værd at prøve af.

Se også: Ny MobilePay-feature: betal dit abonnement med app’en

Alternative muligheder

Både Telmore og Plenti har en større pakke, end den vi har taget med her på listen.

Hos Telmore får du i den fulde pakke et par streaming-tjenester ekstra, adgang til en række bøger og magasiner samt adgang til Telmore Musik. Denne pakke koster i alt 249 pr. måned. Læs mere om Telmores store pakke her.

Plentis store pakker hedder Plenti + Underholdning, og her får du adgang til endnu flere magasiner, aviser som EB og Berlingske og ikke mindst gratis adgang til Tivoli, både i København og i Aarhus. Alt dette koster 199 kroner pr. måned Læs mere om Plentis store pakke her.

Læs også: Tjeep: Nyt teleselskab lover Danmarks billigste abonnementer