Indløs 3 måneders Viaplay og Google Play Musik med Chromecast [TIP]

Hvis du er en af de mange ejere af en Chromecast, har du muligvis 3 måneders gratis Viaplay og Play Musik tilgængelig.

Indløs 3 måneders Viaplay og Google Play Musik med Chromecast [TIP]

Er du i besiddelse af Google’s prisvenlige Chromecast-dongle til streaming af indhold på den store tv-skærm, så bør du stoppe op i to sekunder og undersøge, om du ikke skulle være så heldig at have gratis indhold klar til indløsning.

Læs også: Nu kan du styre Chromecast med fjernbetjeningen

Godt gemt i Chromecast-appen til Android og iOS kan du nemlig tjekke efter tilgængelige tilbud, som følger med den lille streamingenhed. Herefter vil du blive ført til Google’s hjemmeside, der fremviser de aktuelle tilbud for dig og lader dig indløse dem.

For tiden ligger der tre tilbud: 3 måneders gratis Viaplay, 3 måneders gratis Google Play Musik og gratis leje af en enkelt film fra Play Film til en samlet værdi af over 500 kroner – næsten den dobbelte værdi af Chromecast-enheden i sig selv. Viaplay-tilbudet gælder desuden frem til den 28. februar 2016.

Læs også: HBO Nordic klar med Chromecast og AirPlay

Du skal dog være opmærksom på, at tilbuddene kun gælder for nye kunder af de forskellige services, så hvis du har eller har haft et abonnement, kan du ikke benytte dig af dem.

De forskellige tilbud varierer fra land til land. Amerikanerne har eksempelvis hele 6 tilbud at råde over for tiden, mens danskerne “kun” må nøjes med tre. Du kan læse mere om kampagnetilbuddene på Google’s side her.

Læs også: Chromecast runder en milliard afspilninger

Se i billedgalleriet nedenfor hvordan du tjekker efter Chromecast-tilbud på Android. Det er næsten samme fremgangsmåde på iOS.

Chromecast indløs kampagne