Juletilbud: Fri tale og 100 GB til 59 kroner

Teleselskabet duka er klar med et juletilbud på mobilabonnement, hvor man får fri tale og 100 GB data frem til påske. Læs mere om tilbuddet her.

Juletilbud: Fri tale og 100 GB til 59 kroner

Det er nu blevet tid til årets første juletilbud på et mobilabonnement, hvor der er mulighed for at gøre en rigtig god handel. Det er lavprisselskabet duka, der giver en stor rabat helt frem til påske næste år.

Se også: Tilbud og guides til mobilabonnementer

Halv pris på mobilabonnement helt til 31. marts

Hvem vil ikke gerne spare nogle penge op til jul og nytår? En let måde at spare penge på, er ved at skifte til billigere mobilabonnementer og benytte sig af nogle af de mange tilbud fra teleselskaberne.

Et af de mest interessante tilbud lige nu finder vi hos duka, hvor der helt frem til den 31. marts 2024 er halv pris på et udvalgt mobilabonnement.

Lad os tage et kig på tilbuddet:

  • Fri tale, 100 GB data og 20 GB data i EU: Pris frem til 31/3-2024 er 59 kroner. Derefter er prisen 119 kroner.

Se det aktuelle tilbud hos duka

Med abonnementet her får man fri tale i og til hele EU, Storbritannien, Norge, Færøerne og Island. Der er dertil 20 GB data, som kan benytte i de samme lande.

Der er ingen binding på abonnementet og heller intet oprettelsesgebyr. Man kan altså benytte sig af tilbuddet og skifte inden prisen stiger efter den 31. marts, men man kan selvfølgelig også vælge at blive hos duka.

Passer abonnementet til dig?

Inden du kaster dig over ovenstående tilbud, bør du tage et kig på dit behov og forbrug. Har du brug for fri tale og 100 GB data? Det er nemlig de færreste, der har brug for så meget data. Men er du storforbruger af data, er det et godt valg.

Bruger du meget mindre data, kan du finde et tilbud, der passer bedre til dig.

Husk også at tjekke mobildækningen. Duka bruger Telia og Telenors mobilnetværk. Et billigt mobilabonnement giver ikke den store mening, hvis ikke man oplever god mobildækning og en hurtig internetforbindelse.

På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer.

Mere end 10.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?