PlayStation 5 er billigst med et mobilabonnement

Den laveste pris på PlayStation 5 med disk? Lige nu finder man den bedste pris på PlayStation 5 hos Call Me, hvis man samtidig køber et mobilabonnement.

PlayStation 5 er billigst med et mobilabonnement

Leder du efter den laveste pris på PlayStation 5, bør du tage et kig på Call Mes nye tilbud. Her er der en hel at spare på spillekonsollen, hvis du samtidig køber et af Call Mes billige mobilabonnementer med.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

PlayStation 5 til under vejledende pris

PlayStation 5 blev lanceret med en vejledende pris på 3.399 kroner for den digitale version og 4.199 kroner for udgaven med diskdrev. Lige nu kan den digitale PlayStation 5 findes til en god pris, men man kan faktisk få diskudgaven til en endnu lavere pris, der er under den vejledende.

Call Me har lanceret en bundle med en PlayStation 5 og et mobilabonnement, hvor du kan vælge mellem fire forskellige mobilabonnementer.

På den måde har Call Me presset prisen på PlayStation 5 med disk helt ned på 3.699 kroner, hvilket er den laveste pris vi endnu har set.

Se tilbuddet hos Call Me her

Et eksempel på en bundle er PlayStation 5 samt et mobilabonnement med fri tale og 50 GB data til en samlet pris på 4.520 kroner. Man betaler 3.699 kroner for PS5 og 714 kroner for et halvt års mobilabonnement samt forsendelse og betalingsadministration på 107,50 kroner.

Hertil kan du også vælge at betale af på PlayStation 5 konsollen uden renter over 6, 12 eller 24 måneder.

Hvor meget sparer man på PlayStation 5?

Den laveste pris på PlayStation 5 er lige nu 4.366 kroner. Prisen hos Call Me er 3.699 kroner, hvilket giver en besparelse på 667 kroner.

Dertil skal du selvfølgelig huske, at du binder dig til et mobilabonnement i 6 måneder. Call Me tager 119 kroner per måned for fri tale og 50 GB data. Det er en anelse dyrere end for eksempel Oister, der tager 99 kroner per måned for samme abonnement. Det er dog godt givet ud, for der er stadig penge at spare på spillekonsollen.

Du kan læse mere om her, hvor meget du kan spare på PlayStation 5 hos Call Me.

Se også: Guides til mobilabonnementer