Så let besvarer du et forstyrrende opkald med sms på Windows Phone (TIP)

Hvis du ikke kan besvare det forstyrrende mobilopkald, så kan du istedet hurtigt sende en sms fra Windows Phones.

Så let besvarer du et forstyrrende opkald med sms på Windows Phone (TIP)

Mobilen er med os overalt, og de fleste, moderne smartphonebrugere er i en vis udstrækning også tilgængelig i døgnets 24 timer. Men selvom mobilen ligger trygt begravet i lommen, så er det på ingen måde ensbetydende med, at vi står klar til at tage den hvis den ringer. 

Windows Phone 8.1 – Vores første indtryk

For nogle gange er tidspunktet bare upassende. F.eks. når dankortet er sat i Netto’s terminal, eller når du lige har mødt en gammel skolekammerat i gågaden. Trykker du afvis, så vil mange opfatte det som en fejl, og igen forstyrre dit liv med endnu et opkald kort efter. 

Windows Phone giver snart lov til at se filer

Istedet skal du bruge funktionen “Sms-svar” fra din Windows Phone. Med den kan du med få tryk afsende en fordefineret sms til personen, og dermed fortælle, at du ikke har tid til at snakke lige nu. Funktionen er uhyre nem at betjene, så lad os bare springe ud i det.

– Når du modtager et opkald vil du se knappen “sms-svar”. 

– Trykker du på den, så vil du blive mødt af to fordefinerede “SMS-SVAR”. Du har naturligvis også mulighed for at “skriv en besked…” hvis du har tid, og modtageren kræver et længere svar. 

Som du desuden kan se i videoen herover, så har du altså også mulighed for selv at redigere i dine fordefinerede svar. Det finder du under: Indstillinger, applikationer, telefon, “rediger svar”. Her kan du gemme op til 4 forskellige svar.

Funktionen finder vi også på Apples iOS enheder. Det har vi desuden tidligere forklaret i dette Tip: Besvar opkaldet på din iPhone uden at “løfte røret”.