Top 5: Billigste bluetooth-trackere – billige, men gode Bluetooth-trackere

Se hvordan Bluetooth-trackere scorer i internationale kvalitetstest og sammenlign de danske priser. Se top 5 billigste Bluetooth-trackere på markedet lige nu.

Top 5: Billigste bluetooth-trackere – billige, men gode Bluetooth-trackere

Der findes et væld af Bluetooth-trackere på markedet, og det kan derfor være svært at skaffe sig overblikket. Vi har undersøgt kvalitetsbedømmelser og priser på samtlige Bluetooth-trackere. Se top 5 billigste Bluetooth-trackere på markedet.

Vi tjekker dagligt priserne på alle Bluetooth-trackere og viser dig her de billigste trackere. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, men ikke altid. Vores rangering af de billigste Bluetooth-trackere kan ofte byde på overraskelser af højeste kvalitet. I tillæg til at vise prisen ser du også udvalgte specifikationer og kvalitetsbedømmelser på top 5 billigste Bluetooth-trackere. Sammenlign priser og kvaliteter på de billigste Bluetooth-trackere.

MiLi MiTag er den billigste Bluetooth-tracker

Kvalitetsbedømmelse:

78/100

Beskrivelse:
MiLi MiTag blev lanceret i 2023 som en kompakt og let Bluetooth-tracker. Fordelene ved MiTag inkluderer dens lange batterilevetid på op til 12 måneder. MiTag skiller sig ud ved at være kompatibel med både iOS og Android, og så understøtter den Apples Find-netværk. Den har integreret anti-tyverifunktion, en rækkevidde på 120 meter, Bluetooth 5.0, er vandbestandig og bruger et CR2032-batteri.

Bedste pris på MiLi MiTag:
9 danske webshops tilbyder MiLi MiTag.
Dyreste pris: 249 kr.
Billigste pris: 168 kr.
Spar op til: 81 kr. 

Se aktuelle priser og tilbud på MiLi MiTag

Nedis SmartLife nøglefinder

Kvalitetsbedømmelse:
60/100

Beskrivelse:
Nedis SmartLife nøglefinder har en brugervenlig app og præcis lokalisering via Bluetooth 4.0. Ulemperne omfatter en begrænset rækkevidde på 50 meter sammenlignet med nogle konkurrenter, og så fungerer den kun med Nedis’ egen app. Den bruger et CR2032-batteri og  

Bedste pris på Nedis SmartLife nøglefinder:
8 danske webshops tilbyder Nedis SmartLife nøglefinder.
Dyreste pris: 129 kr.
Billigste pris: 88 kr.
Spar op til: 41 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Nedis SmartLife nøglefinder

Chipolo One

Kvalitetsbedømmelse:
80/100

Beskrivelse:
Chipolo One blev lanceret i 2020. Den biplyd har en høj lydstyrke på 120 dB, et udskifteligt CR2032-batteri med en lang batteritid på op til to år og integration med smart home-systemer som Google Assistant og Alexa.

Ulemperne er blandt andet, at dens rækkevidde “kun” er på 60 meter, og den er kun beskyttet let mod vand (IPX5). Den adskiller sig fra lignende produkter ved at tilbyde påmindelser om at tage dine ejendele med og en højere lydstyrke, og så virker den med Apples Find-netværk. 

Bedste pris på Chipolo One:
34 danske webshops tilbyder Chipolo One.
Dyreste pris: 349 kr.
Billigste pris: 174 kr.
Spar op til: 175 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Chipolo One

Samsung Galaxy SmartTag2

Kvalitetsbedømmelse:
67/100

Beskrivelse:
Samsung Galaxy SmartTag2 blev lanceret i oktober 2023. Fordelene ved Bluetooth-trackeren inkluderer forbedret batterilevetid på op til 500 dage og en robust, vandafvisende konstruktion. En ulempe er dog, at den kræver Samsungs app for at virke. Galaxy SmartTag2 skiller sig ud fra andre lignende produkter ved at tilbyde en præcis lokalisering via både Bluetooth 5.3 og UWB (Ultra-Wideband) ligesom Apple AirTags.

Bedste pris på Samsung Galaxy SmartTag2:
32 danske webshops tilbyder Samsung Galaxy SmartTag2.
Dyreste pris: 354 kr.
Billigste pris: 179 kr.
Spar op til: 175 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Samsung Galaxy SmartTag2

Chipolo Card Spot

Kvalitetsbedømmelse:
77/100

Beskrivelse:
Chipolo Card Spot blev lanceret i 2022 og er en tynd Bluetooth-tracker designet til at passe i en pung eller en kortholder. Fordelene inkluderer dens slanke design på 2,4 mm, lang batteritid på 2 år og integration med Apples Find-netværk, hvilket gør det nemt at finde mistede genstande.

Ulemperne tæller adgang til en Apple-enhed for fuld funktionalitet. Den adskiller sig fra lignende produkter som Tile og AirTag ved sin specifikke integration med Apples Find-netværk og sit kortformede design, der er ideelt til smalle rum.

Bedste pris på Chipolo Card Spot:
13 danske webshops tilbyder Chipolo Card Spot.
Dyreste pris: 359 kr.
Billigste pris: 239 kr.
Spar op til: 120 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Chipolo Card Spot

De billigste Bluetooth-trackere

Selv blandt de billigste Bluetooth-trackere forventer vi en vis kvalitet. Når vi viser dig de billigste Bluetooth-trackere på markedet, kan du roligt regne med, at de som minimum holder en OK kvalitet. Det er derfor muligt, at du kan finde en Bluetooth-tracker, der er betydeligt billigere end vores top 5 billigste Bluetooth-trackere. Spørgsmålet er så, om den rent faktisk holder god nok kvalitet.

Det tvivler vi på. Vi gør os nemlig umage og bruger meget tid på at undersøge markedet og holde dig opdateret på priserne. De billigste Bluetooth-trackere med en OK kvalitet med en testscore på 60 eller mere (dvs. over gennemsnittet) finder du derfor i vores oversigt.