Konkurrence: Vind en robotstøvsuger til 10.000 kroner

Nu har du chancen for at vinde en SØMLØS S2 robotstøvsuger til en værdi af 10.000 kroner. Læs hvordan du deltager i konkurrencen.

Hvad siger du til at vinde en af de fedeste robotstøvsugere på markedet til en værdi af 10.000 kroner? Det tænkte vi nok. Læs her i artiklen, hvordan du deltager i konkurrencen.

Se også: Test af produkter til smart home

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor der denne gang er en virkelig lækker præmie på højkant: En SØMLØS S2 robotstøvsuger til en værdi af 10.000 kroner. Alt du skal gøre er at abonnere på vores Youtube-kanal (Teknofil) og stille os et teknologi-relateret spørgsmål i kommentarfeltet på vores seneste Fokus-video.

Seneste Fokus finder du her du her.

Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af SØMLØS S2 i næste Fokus-video. Vil du være sikker på at se om du vinder? Sørg for at modtage notifikationer fra vores Youtube-kanal, når der uploades nye videoer.

OBS: Hvis vinderen af de præmier, vi stiller på højkant i Fokus, ikke har kontaktet redaktionen omkring præmien inden for fire uger, bliver lodtrækningen annulleret og præmien vil indgå i en ny lodtrækning på et senere tidspunkt. Præmierne kan ikke byttes til penge.

SØMLØS S2
Vind en SØMLØS S2.

Kort om SØMLØS S2

SØMLØS S2 er en spritny topmodel fra det norske mærke. Der er her tale om en fuldt autonom robotstøvsuger, der både kan støvsuge, vaske gulv og vedligeholde sig selv.

SØMLØS S2 er en avanceret robotstøvsuger med laser, der finder rundt alle steder i hjemmet. Den kan selv tømme støvbakken og vedligeholder også sig selv. Den suger med op til 2499 Pa og kan kravle over dørtrin på op til 15 millimeter.

SØMLØS S2 kan styres via app, hvor man manuelt kan starte den eller planlægge daglig støvsugning.

Se også: SØMLØS vil give danskerne robotplæneklippere og robotstøvsugere