Vild prisstigning: Apple TV+ bliver 34 % dyrere i Danmark

Først introducerede Disney+ prisstigninger, og nu følger Apple efter og hæver prisen på streamingtjenesten Apple TV+ med hele 34 procent.

Vild prisstigning: Apple TV+ bliver 34 % dyrere i Danmark

Priserne på dagligvarer har længe været stigende, og prisstigningerne viser sig også på streamingtjenester. Først var det Disney, der for nylig hev prisen i vejret på sin streamingtjeneste Disney+. Nu følger Apple i Disneys fodspor og hæver prisen på streamingtjenesten Apple TV+.

Læs også: Seneste nyt om tv-serier, film og sport

Stiger med 20 kroner om måneden

Den kedelige nyhed fra Apple byder på en prisstigning på Apple TV+ på 20 kroner om måneden. Hvor prisen før var 59 kroner om måneden, skal du altså nu hive 79 kroner op af lommen hver måned, hvis du fortsat vil have adgang til populære serier som Ted Lasso, Severance og The Morning Show. Det svarer til en prisstigning på hele 34 procent.

Abonnerer du på Apple TV+ på årsbasis, stiger prisen fra 590 kroner til 790 kroner om året – altså samme procentvise stigning.

Apple hævede senest prisen på Apple TV+ for knap et år siden, hvor prisen gik fra 39 kroner om måneden til de hidtidige 59 kroner.

Ifølge Apple skyldes prisstigningen, at man vil fortsætte med at producere tv-indhold af høj kvalitet til sine kunder.

Apple Arcade stiger også i pris

Det er ikke kun Apple TV+, som stiger i pris. Også deres spiltjeneste Apple Arcade stiger i pris. Det er første gang, siden tjenesten blev lanceret i september 2019. Prisen på Apple Arcade vil, ligesom Apple TV+, stige fra 39 kroner til 59 kroner om måneden. Det er en prisstigning på hele 51 procent.

Apple Arcade har i dag over 200 titler tilgængelig, hvor du kan spille populære spil uden at skulle købe adgang til det specifikke spil eller betale for køb inde i spillene.

Da både Apple TV+ og Apple Arcade ikke har den store markedsandel, bliver det spændende at se, hvordan fremtiden ser ud for begge tjenester.

Læs også: Successen for Apple TV+ svinder ind