Nyt Apple Watch i plastik kommer næste år

Det kommende Apple Watch SE 3 får en urkasse i plastik i stedet for aluminium. Urets lavere pris og mange nye pangfarver vil gøre det til et hit hos børn.

Nyt Apple Watch i plastik kommer næste år

Apple arbejder på et nyt Apple Watch SE 3, som ifølge Bloomberg kommer til at få en urkasse i plastik i stedet for aluminium.

Ifølge oplysningerne skifter Apple fra aluminium til plastik for at sænke prisen og tilbyde friskere farvemuligheder. Det kan gøre uret mere appellerende for børn og hjælpe Apple med at konkurrere med billigere smartwatches.

Flere og flere skoler forbyder børn i at bruge smartphones i skoletiden. Familier, der bruger iPhones, kan dermed vælge et billigt Apple Watch som et alternativ til barnets første smartphone.

Ud over materialeskiftet vil Apple Watch SE 3 i plastik sandsynligvis have en hurtigere processor end Apple Watch SE fra 2022. Det vil potentielt åbne op for flere watchOS-funktioner og forlænge urets levetid.

Se også: Top 5: Bedste smartwatch til iPhone til prisen

Apple Watch SE 3: Pris og lancering

Apple Watch SE 3 ventes at blive annonceret i september 2025 under Apples kommende iPhone 17-event.

Med en urkasse af plastik vil Apple Watch SE 3 sandsynligvis blive billigere end Apple Watch SE 2, som fik en vejledende pris på 2.399 kroner.

Vi forventer, at Apple sigter efter en pris på 199 dollar. I Danmark regner vi med en pris omkring 1.799 kroner, hvilket er 500 kroner billigere end det nuværende Apple Watch SE.

Se også: Apple Watch Series 10 lanceret: Større og tyndere

Apple Watch i plastik kan blive et hit hos børn

Selv om et Apple Watch i plastik kan lyde som en nedgradering, vil det uden tvivl være et hit hos børn. Et billigere Apple Watch vil gøre det halvdyre smartwatch tilgængeligt for mange flere, og alene de friske farver vil være et trækplaster.

Det kommende ur skal dog konkurrere med smartwatches som Garmin Venu 2S, Garmin Venu 2 og Apple Watch Series 8, som er nogle gode, men billige smartwatches, der alle virker med iPhones.

Er du på udkig efter et helt billigt smartwatch til dit barn, er der heldigvis mange gode ure at vælge mellem.

Se også: Nu kan iPhone 16 købes – hvilken skal du vælge?