YouTube Premium bliver markant dyrere

Google hæver priser på YouTube Premium i Danmark. Nu er abonnementerne op til 80 kroner dyrere end tidligere. Se hvordan du får billig musikstreaming i Danmark.

YouTube Premium bliver markant dyrere

Det er nu væsentligt dyrere at abonnere på YouTube Premium, som giver reklamefri adgang til YouTube og adgang til musikstreamingtjenesten YouTube Music.

Nu koster det individuelle abonnement 139 kroner per måned, mens YouTube Premiums familieabonnement koster 179 kroner per måned. Det er en stigning på henholdsvis 40 og 80 kroner eller 17 og 29 procent.

Se også: Mobilabonnementer med gratis streamingtjenester

Dyrere end konkurrenterne

Dermed er YouTube Premium noget dyrere end konkurrenterne, hvis man vælger YouTube Premium primært for at få adgang til en musikstreamingtjeneste.

Til sammenligning koster Spotify 109 kroner per måned og 149 kroner per måned for et familieabonnement. Apple Music og Tidal koster begge 109 kroner per måned og 169 kroner per måned for et familieabonnement.

Se også: Billigste mobilabonnement med Spotify

Køb mobilabonnement med en streamingtjeneste

Er du på udkig efter en billig tjeneste til at streame musik, er YouTube Music via YouTube Premium altså ikke længere særlig billig.

Ud over at en række alternativer nu er billigere end YouTube Premium, kan du spare mange penge på en musiktjeneste ved at købe den sammen med et mobilabonnement.

Se de billigste mobilabonnementer med en musiktjeneste inkluderet.

Se også: Billige mobilabonnementer med streaming af musik, film og serier