Motorola Moto G75 – stærk mobil til attraktiv pris

Motorola lancerer Moto G75, der forsøger at forene gode specifikationer med fornuftig pris. Se specifikationer og pris på Motorola Moto G75.

Motorola Moto G75 – stærk mobil til attraktiv pris

Motorola er klar med en ny “mest mobil for pengene”-kandidat, nemlig Moto G75, som vi i denne artikel kigger nærmere på. Er den det bedste køb i prisklassen? Læs med og få svaret.

Se også: Bedste Android-mobil til prisen

Specifikationer på Motorola Moto G75 5G

Moto G75 5G er Motorolas seneste bud på en mobiltelefon, hvor man får rigtig meget til en overkommelig pris. Moto G75 har gode specifikationer og en pris under 3.000 kr.

Motorola Moto G75 er drevet af et Snapdragon 6 Gen 3-chipsæt og har 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. Motorola Moto G75 har en 6,78″ FullHD+ LCD-skærm med en opdateringsfrekvens på 120 Hz, op til 1.000 nits lysstyrke og Gorilla Glass 5-beskyttelse. Der sidder et 5.000 mAh-batteri, der oplades med op til 30 Watt kablet og 15 Watt trådløst.

På bagsiden er der et primært kamera på 50 MP med Sony-LYTIA 600-sensor. Det får følgeskab af et 8MP ultrawide-kamera.

Andre højdepunkter på den nye model er IP68-klassificering, MIL-STD-810H-certificering, NFC, stereohøjttalere, Dolby Atmos og Hi-Res Audio. Derudover har den en USB-C-port og et microSD-kortspor til lagerudvidelse på op til 1 TB.

Moto G75 kommer også med AI-drevne funktioner, herunder Magic Editor, Magic Eraser og Photo Unblur.

Motorola Moto G75 kører Android 14 med Motorola MyUX-brugerflade. Der loves fem Android OS-opgraderinger og seks års sikkerhedsopdateringer.

Motorola Moto G75 5G

Se også: Test af mobiltelefoner fra Motorola

Dansk pris på Motorola G75

Den nye Motorola Moto G75 koster i Danmark 2.999 kr. Den forventes at lande i butikkerne i midten af oktober.

Vi anbefaler dog, at du venter med at køb en G75, hvis du er fristet. Typisk falder telefoner i denne prisklasse fra Motorola i pris kort efter lanceringen. Venter du en måned vil du kunne spare flere hundrede kroner.

Bedre alternativer til Motorola G75?

Er Motorola G75 den bedste smartphone i prisklassen? Der er rigtig mange alternativer, som du bør overveje. Her er de tre bedste: