Hyundai Inster til under 200.000 kroner

Hvad kommer den lille Hyundai Inster til at koste i Danmark? Med europæiske priser ude kan vi give vores bud på en dansk pris på den kommende billige elbil.

Hyundai Inster til under 200.000 kroner

Hyundai kan få en dansk pris lige under 200.000 kr., når den lanceres i starten af 2025.

Se også: Alle elbiler i Danmark fra Hyundai

Dansk pris på Hyundai Inster

Hyundai Inster er en af de mest ventede elbiler lige nu. Det er dog nok prisen, der er det mest interessante ved Inster. Lavere priser vil være gøre elbilerne tilgængelig for flere – og netop Inster vil være blandt de billigste herhjemme.

Der er endnu ikke en officiel dansk pris på Hyundai Inster, men der er netop fremvist en pris for det europæiske marked. Det giver os mulighed for at give et kvalificeret bud på en dansk pris.

Hyundai har givet Inster en pris fra 27.932 euro. Vi forventer en dansk pris på Hyundai Inster fra 195.000 kr. Varianten med det større batteri kan koste fra 210.000 kr.

Se også: Test af Hyundai Inster

Kort om Hyundai Inster

Med en længde på 3,83 meter og bredde på 1,61 meter er Inster en lille elbil og bybil i et SUV-design. Hyundai lover både rummelighed og god rækkevidde i den kompakte bil.

Rækkevidden med batteriet på 49 kWh er op til 355 km, mens dett lille batteri på 42 kWh giver en rækkevidde på op til 300 km.

Lynopladning vil toppe ved 120 kW, hvilket betyder, at du vil kunne lade op fra 10 til 80 procent på omkring 30 minutter.

Inster drives af en enkelt elektrisk motor med 96 hk i basismodellen og 113 hk i Long-Range-udgaven. Der er plads til fire personer i Inster og bagagerummet byder på 280 liter.

Hyundai fortæller, at Inster vil have masser af udstyr, høj sikkerhed og vil sandsynligvis også have mulighed for Android Auto og Apple CarPlay.

Se også: De billigste elbiler i Danmark

Billeder af Hyundai Inster

Elbilerne bliver billigere

Vi går en spændende tid i møde, hvor elbilerne bliver mere tilgængelige for danskerne. Der er nemlig mindre og billigere elbiler på vej, som vil få flere til at skifte den gamle benzinsluger ud.

Blandt disse er Hyundai Inster, men der er også andre små billige elbiler som Renault 5 og Citroën e-C3. Senere i 2025 forventes endnu billigere elbiler som BYD Dolphin Mini og Leapmotor T03 at komme til Danmark, hvor priserne kan komme helt ned på 150.000 kr.

Se også: Alle de billigste elbiler i bybil-klassen i Danmark

Vi anbefaler:
Kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026
Her er de billigste elbiler i Danmark
Guide til den bedste forsikring af elbiler