Afstemning: Hvilke gadgets og elektroniske dimser har du?

Vi har (næsten) alle en smartphone eller telefon - og måske også en computer. Men hvad for nogle gadgets og produkter har du ellers udstyret dig selv og dit hjem med?

Afstemning: Hvilke gadgets og elektroniske dimser har du?

Uanset om vi befinder os hjemme eller ude på farten er vi omgivet af elektroniske dimser og gadgets. Nogle produkter forsøder vores hverdag og gør livet lidt nemmere. Andre elektroniske produkter er måske ikke de mest livsvigtige, men er bare sjove at have.

Smart-produkter i vores hjem er efterhånden temmelig udbredte. De fleste har efterhånden haft erfaringer med en eller anden internetforbundet dims. Vi alle – eller de fleste af os – har naturligvis en mobiltelefon og muligvis også en computer. Men også smartwatches, trådløse høretelefoner og tablets er blevet meget udbredte produkter.

Der er et utal af måder, vi kan gøre en eller anden ting lidt smartere. Selv plæneklipperen eller dørklokken kan blive lidt smartere med en Wi-Fi-forbindelse.

Som læser på mobilsiden.dk har du formentlig også en gagdet eller to. Lad os høre, hvad du har af forskellige elektroniske produkter hjemme hos dig. Vælg de produkter, du har, i afstemningen herunder. Du kan vælge alle 45 svar, hvis det skulle være.

Kan du ikke finde dit produkt på listen? Så beklager vi på forhånd (for vi kan ikke få alt med) og beder dig vælge “Anden gadget” og eventuelt uddybe i en kommentar.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...