Test: 1MORE Stylish True Wireless In-Ear

Anmeldelse: Vi har testet et fuldstændig trådløst headset fra 1MORE. 1MORE Stylish True Wireless In-Ear er værd at overveje, men ikke bedst.

Test: 1MORE Stylish True Wireless In-Ear

Opdatering: Prisen på disse er ændret fra 999 kroner til 849 kroner, hvorfor jeg synes headsettet fortjener en anelse bedre karakter. Karakteren er ændret fra 3,5 til 4 stjerner.

Bluetooth hovedtelefoner er populære, også blandt Mobilsidens læsere. De seneste år har vi set flere producenter kaste sig over den fuldstændig trådløse variant, hvor der sidder et batteri i hver enhed og de er forbundet til hinanden trådløst. Denne løsning giver den fordel, at man overhovedet ikke skal slås og irriteres af et kabel.

Vi skal teste et sådan sæt hovedtelefoner fra en ganske ukendt producent, i hvert fald i Danmark. Hovedtelefonerne kommer fra den amerikanske producent 1MORE, hvis produkter inden længe kan findes i flere danske butikker. Modellen vi har testet hedder 1MORE Stylish True Wireless In-Ear og får en vejledende pris på 849 kroner.

Her får du vores mening af dem.

Fordele:

  • Fuldstændig trådløse
  • Praktisk opladningsetui
  • Lidt billigere end de direkte konkurrenter

Ulemper:

  • Lyden er middelmådig
  • Batteritiden
  • Materialerne og byggekvaliteten imponerer ikke
  • Mister kortvarigt forbindelsen mellem enhederne
  • Ingen USB-C indgang
  • Ingen IP certificering
 
1MORE wireless in-ear
1MORE Stylish True Wireless In-Ear er fuldstændig trådløse. Foto: Mobilsiden.dk

Designet

1MORE Stylish True Wireless In-Ear hovedtelefonerne kommer, ligesom konkurrenterne, med et lille opbevaringsetui, som også indeholder et batteri. Det betyder at når hovedtelefonerne er pakket væk i etuiet, så bliver de automatisk ladet op. Ganske smart. Etuiet bliver opladet med et MicroUSB kabel, desværre ikke USB-C. Lukkemekanismen i mit etui gik i stykker på andendagen, så etuiet ikke længere ikke holdes lukket. 

Selve hovedtelefonerne er ganske nydelige at se på. Der medfølger seks forskellige eartips, så man burde kunne opnå en god pasform. Personligt sidder de ikke perfekt i mine ører, men flere andre jeg har givet dem til har haft en god oplevelse med pasformen. 1MORE in-ear hovedtelefonerne stikker længere ud af ørerne end både Jabra Elite 65t og Apples AirPods.

1MORE Stylish True Wireless In-Ear virker mere skrøbelige end Jabras Elite 65t, og plastikken de har anvendt virker både hårdere, tyndere og billigere. De har dog holdt fint i testperioden, lige udover opladningsetuiet.

1MORE wireless in-ear
Jep, morgenhår! 1MORE Stylish True Wireless In-Ear til venstre og Jabra Elite Active 65t til højre. Foto: Mobilsiden.dk

Man tænder hovedtelefonerne ved at holde to små knapper inde i to sekunder, én på hver enheder. På samme måde slukker man dem ved at holde inde på knapperne i fire sekunder. Det er mere besværligt end på fx Jabra Elite 65t, som automatisk tænder og parrer med hinanden og telefonen, når man tager dem ud æsken. Jabra sættet slukker også automatisk, når de er tilbage i etuiet.

Man bruger knapperne på enhederne til at afspille/pause, næste nummer, forrige nummer, besvare opkald osv. Genvejene er dog delt op på hver hovedtelefon og kræver derfor en del tilvænning, men ideen er udmærket.

Jeg har oplevet lidt problemer med forbindelsen mellem de to hovedtelefoner, hvor de periodisk har mistet forbindelsen til hinanden. Det drejer sig kun om et sekund, hvorefter de genopretter forbindelsen igen. Småting, men værd at notere sig.

Jeg vil ikke umiddelbart anvende dem til hård træning, da de ikke har en IP certificering. 1MORE skriver dog at de er “svedsikret”, hvad end det så betyder.

Batteritiden skuffer

1MORE Wireless in-ear holder ifølge producenten 2,5 time på en opladning. Jeg har dog kun opnået omkring 2 timer. Til sammenligning holder Jabra Elite Active 65t næsten 5 timer.

Det hjælper med det medfølgende opladeetui, hvor en fuld opladning tager en times tid. Opladeetuiet oplader hovedtelefoner fuldt cirka to gange, hvorefter det skal en tur i stikkontakten.

1MORE wireless in-ear
Opladeetuiet til 1MORE Stylish True Wireless In-Ear med forældet MicroUSB. Foto: Mobilsiden.dk

Hvordan lyder 1MORE Wireless In-Ear?

Design og pasform er vigtigt, men lydkvalitet er nok det allervigtigste. Jeg er desværre ikke imponeret over lydkvaliteten i 1MORE’s in-ear hovedtelefoner. Der er masser af bas, men mellemtone og diskant er uklare. Man får lidt følelsen af, at kilden til lyden er en MP3-fil i en lav bitrate, selvom det er Spotify med kvaliteten på “Very High”. 

Jeg skiftede i mellem 1MORE’s sæt, Jabras 65t og B&O’s dyrere E6, bare for at sammenligne. Forskellen mellem 1MORE og Jabras er stor, større end den burde være, hvis man tager prisen i betragtning.

1MORE Stylish True Wireless In-Ear lyder dog ikke direkte dårligt. De lyder okay, men heller ikke mere end det. Jeg ville ikke købe dem for lydkvaliteten, men fordi de er praktiske og lidt billigere end konkurrenterne.

Test: Libratone Track+ – Det er dansk lyd og det er lækkert

1MORE wireless in-ear
1MORE Stylish True Wireless In-Ear eller Jabra Elite Active 65t? I Danmark er der 300 kroners forskel på dem. Foto: Mobilsiden.dk

Brug nogle få hundrede kroner mere

1MORE Stylish True Wireless In-Ear er bestemt ikke et dårligt sæt trådløse hovedtelefoner. Slet ikke at have nogle kabler er en frihed, som man hurtigt bliver afhængig af. Jeg kan dog ikke lade være med at være skuffet over dem, men mest fordi jeg synes prisen er for høj.

1MORE Stylish True Wireless In-Ear får nemlig en vejledende pris på 849 kroner i Danmark, hvilket er cirka 450 kroner mindre end Jabra Elite Active 65t. Jabra sættet giver langt bedre lyd, bedre batteritid, bedre byggekvalitet, bedre pasform og jeg kunne blive ved, men koster også mere. I USA koster 1MORE sættet 99 dollars, altså omkring 650 kroner. Havde prisen i Danmark været tilsvarende ville karakteren også se anderledes ud.

1MORE Stylish True Wireless In-Ear ender på 4 ud af 6 stjerner.

Test: Jabra Elite Active 65t – Frihed uden ledninger