Video: Test af iPhone SE 2020 – Det bedste iPhone-valg?

Vores video-test af iPhone SE 2020 er klar. I videoen kigger vi nærmere på den lille kompakte og "billige" iPhone. Hvilke fordele og ulemper er der? Se med her.

Video: Test af iPhone SE 2020 – Det bedste iPhone-valg?

Apple har endelig lanceret en afløser til den utroligt populære iPhone SE, som udkom i 2016 og ramte et marked, hvor mange sukkede efter en mindre og billigere iPhone. Den nye iPhone SE 2020 er vokset, dog er den stadig en af de mindste mobiltelefoner på markedet, men med en overraskende kraftig og kapabel indmad. Vores video-test af iPhone SE 2020 er endelig klar. Se med herunder.

iPhone SE 2020 arver dens design fra iPhone 8. Det vil sige, at har du haft en iPhone 8 i hånden, så ved du præcis hvad du får med iPhone SE 2020 – de er helt ens. At bruge det samme design virker kedeligt, men det hjælper Apple med at holde prisen nede. Faktisk har den samme pris som den originale fire år gamle iPhone SE – 3.699 kroner for en iPhone SE 2020 med 64 GB lagerplads.

Læs også: Test af Apple iPhone SE 2020

Samme design, ny indmad

At den nye iPhone SE 2020 genbruger et gammel design betyder samtidig, at her også er Touch ID-fingeraftrykslæser og en fysisk hjem-knap. Desværre er skærmen på 4,7 tommer den samme, som vi kender fra iPhone 8. Opløsningen er ikke fantastisk og der mangler ofte lysstyrke.

Til gengæld kommer den med Apples hurtigste chipset, A13 Bionic, hvilket betyder en utroligt hurtig ydelse, en lang levetid og et gevaldigt forbedret kamera. Selvom der kun er et enkelt bagkamera, så leverer den en rigtig fin kvalitet. Og den nye processor muliggør samtidig portrætbilleder med sløret baggrund, men desværre er der ingen natfoto-funktion at finde.

Steen og jeg giver i videoen vores vurdering af iPhone SE 2020. Hvilke fordele og ulemper er der? Er den et godt køb? Vi er ikke altid helt enige, så se gerne med i vores video test af iPhone SE 2020.

Læs også: iPhone SE 2020 eller iPhone 11 – her er det bedste køb

I testen af iPhone SE 2020 gennemgår vi

I videoen gennemgår vi den nye kompakte iPhone, hvor vi blandt andet kommer omkring:

  • Designet og størrelsen
  • Specifikationer
  • Batteritid
  • Funktioner og brugerflade
  • Kamera
  • Pris

Derudover forsøger vi at komme med et godt alternativ til iPhone SE 2020.

Læs også: iPhone SE 2020 eller disse 5 gode Android-alternativer

Efterfølgende om temaet

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 28/5/2020 samlede vi op på historien og publicerede et indlæg om iPhone 12 bliver forsinket med to måneder – Du kan læse den her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.