Monster headset med monster lyd til Nokia Lumia (produkttest)

TEST: Nokia har sammen med Monster lavet et sæt høretelefoner, der specielt er velegnede til Nokias Windows Phones.

Monster headset med monster lyd til Nokia Lumia (produkttest)

Som tilbehør til Nokias Lumia modeller, der kører Windows Phone, har Nokia i samarbejde med Monster fået fremstillet et par Purity HD høretelefoner.

Vi har afprøvet et par af de fancy høretelefoner, der findes til salg for omkring 1.300 kroner.

Hovedtelefonerne er af typen on-ear, det vil sige at de sidder uden på øret. Vores eksemplar er i højglans hvid, som passer helt perfekt sammen med Nokias hvide Lumia modeller.

Monster headset kan foldes sammen, så det ikke fylder nær så meget, som når det er foldet ud og klar til brug. Der medfølger desuden en fin lille æske, som headsettet kan ligge i, når det ikke benyttes.

Ørepuderne er bløde og behagelige og lukker meget fint den omgivende lyd ude, så man nemt kan nyde alle nuancerne i musikken.

Stor lyd

Når der afspilles musik føles lyden stor og meget nuanceret. Der er en god balance mellem de høje og de lave toner, og bas og diskant er proportioneret fint i forhold til hinanden.

For de teknisk interesserede kan det oplyses, at Monster headset har en frekvensgang på 20-20.000 Hz.

Lydoplevelsen er selvfølgelig individuel fra person til person, men vi har testet Nokias Monster headset på alt fra heavy til klassisk musik og for os har lytteoplevelsen været helt i top.

Til Monster headset medfølger to kabler. Det ene er beregnet til Windows Phones og har indbygget mikrofon og betjeningsknapper til modtagelse af håndfri opkald. Du kan desuden styre lydstyrken og pause musikken fra betjeningsknapperne.

Det andet kabel der medfølger, er beregnet til andre Nokia modeller, men her er der kun indbygget mikrofon og ikke betjeningsknapper.

Monster headset egner sig rigtig godt, hvis du går meget op i lyd og musik, og gerne vil have en super oplevelse sammen med din Windows Phone.

Er du mere til de små in-ear høretelefoner, der nemt kan gemmes væk i bukselommen, skal du nok ikke overveje Monster.

Personligt ville jeg aldrig give omkring 1.300 kroner for et headset, men går du højt op i lyd og ikke mindst flot design, så er jeg sikker på, du ikke vil blive skuffet over Monster!

Hvis jeg skal give Nokias Monster headset et antal stjerner vil prisen  helt klart trække ned, mens det dyre og fancy design trækker i den modsatte retning. Jeg giver Monstret fra Nokia 5 ud af 6 stjerner.

Læs også: Nokia Lumia 900 – et sikkert hit (mobiltest)

Mere om Musik

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden kørte videre med bolden. Allerede d. 11/6/2012 fulgte vi op med artiklen LG Optimus 4X HD (mobiltest) – Følg den videre histore her. De sidste nyheder om emnet finder du her.