WOOFit JAM – Stor lyd på farten[TEST]

WOOFit JAM fra SACKit er ny trådløs højtaler fra sækkestolfabrikken, der kan danne stereopar.

WOOFit JAM – Stor lyd på farten[TEST]

På Mobilsiden.dk har vi tidligere været imponerede over højtalere fra sækkestolsfabrikken SACKit. Vi har anmeldt WOOFit, der er en lille kompakt bluetoothhøjtaler, der kvalitetsmæssigt rækker langt over de mange plasticprodukter på markedet.

Læs også: WOOFit – mini bluetooth højtaler med mega lyd (produkttest)

Nu har vi fået et nyt produkt fra SACKit ind ad døren. WOOFit JAM er en lidt større opladelig højtaler, der fuldt opladt, kan give musikalsk underholdning i op til 18 timer. Vi har kigget produktet efter i sømmene.

WOOFit JAM var meget nem at tilslutte til både smartphone og tablet via Bluetooth. Forbundet gik der ikke mange sekunder før musikken flød ud af højtaleren.

Lyden var klar, ren og velafbalanceret. Det eneste jeg savnede var en lille smule bund i bassen, men højtalerens størrelse taget i betragtning kunne man nok ikke forvente meget mere.

Stereopar

Vi havde fået to højtalere til test, og jeg var derfor spændt på hvor kompliceret opsætningen ville være. Et dobbeltklik på en knap på begge højtalere, og kort efter havde enhederne fundet hinanden i stereosymfoni.

Læs også: ECOXBT – En tveægget tvilling [TEST]

Lyden var herefter mere nuanceret og stereofunktionen fungerede helt optimalt. Jeg savnede dog stadig lidt bund i bassen, men til et mindre lokale klarede højtalerne det helt fint.

Jeg forsøgte mig gennem flere rum af mit rækkehus, og kunne konstatere, at højtalerne gjorde det fortrinligt i mindre rum som køkken, soveværelse og badværelse. Stuen blev dog for stor for WOOFit JAM, hvor lydbilledet simpelthen blev for spinkelt.

Håndfri mobilopkald

WOOFit JAM har også indbygget mikrofon, og kan således også bruges til håndfri opkald. Opkald kunne hurtigt besvares ved et tryk på telefonrøret øverst på højtaleren.

Selvom WOOFit JAM ikke kan sammenlignes med dyrt indkøbte højtalere fra HiFi-klubben, vil jeg helt klart mene, at man får en god og solid højtaler, der vil egne sig godt til mindre rum eller som transportabel enhed.

Læs også: JBL Charge: Trådløs to-i-en løsning [TEST]

En højtaler kan i sig selv være nok til kontoret eller badeværelset, men ønsker man bedre lyd eller musik i lidt større rum, kan man investere i to højtalere. WOOFit JAM koster 999 kroner pr. styk.

Jeg vil helt klart fremhæve muligheden for at danne stereopar, og højtalerens mobilitet med et batteri på 4.400 mAh, der giver afspilning i op til 18 timer. Er man derimod HiFi-nørd til fingerspidserne, skal man nok holde sig langt væk, og i stedet se sig om efter andre og dyrere produkter.

WOOFit JAM er helt klart et interessant produkt der kunne være en god julegaveide for gadgetfreaks og musikelskere. WOOFit JAM ligger på vippen til 5 stjerner, men får store og flotte 4 ud af 6 stjerner.

Update – Ekstra lang batteritid

Efter vores anmeldelse har producenten gjort os opmærksom på, at batteriet er yderligere forbedret, så det skulle kunne holde minimum 18 timer.

Mere nyt i sagen

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. mobilsiden fulgte op på sagen. 12/11/2014 fulgte redaktionen op med en artikel med tematikken Spotify introducerer Spotify Connect [UPDATE] – Historien kan læses her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.