Audi Q8 Sportback e-tron - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 744.990,- Test Score er 81/100 - Virkelig god - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Q8 Sportback e-tron.

Audi Q8 Sportback e-tron 50 quattro - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
499 kmRækkevidde (WLTP)
28 min.Ladetid (10-80%)
250 kW (340 hk)Motorens ydeevne

Audi Q8 Sportback e-tron er en SUV i Stor mellemklasse. Prisen d. 18 apr 24 var fra 744.990,-, hvilket placerer elbilen fra Audi som den 7. billigste SUV i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Audi Q8 Sportback e-tron kommer i varianterne; Q8 Sportback e-tron 50 quattro og Q8 Sportback e-tron 55 quattro. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Audi Q8 Sportback e-tron har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Audi Q8 Sportback e-tron 50 quattro. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 81/100, hvilket placerer Audi Q8 Sportback e-tron som den bedste SUV i Stor mellemklasse. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Audi Q8 Sportback e-tron 50 quattro

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Audi Q8 Sportback e-tron 50 quattro. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Audi Q8 Sportback e-tron 50 quattro

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Audi Q8 Sportback e-tron 50 quattro og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen