Audi Q6 e-tron - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 659.990,- Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Q6 e-tron.

Audi Q6 e-tron - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
617 kmRækkevidde (WLTP)
21 min.Ladetid (10-80%)
375 hkMotorens ydeevne

Audi Q6 e-tron er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 22 apr 24 var fra 659.990,-, hvilket placerer elbilen fra Audi blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Audi Q6 e-tron kommer kun i denne ene variant.

Euro NCAP Crashtest af Audi Q6 e-tron

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Audi Q6 e-tron. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Audi Q6 e-tron

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Audi Q6 e-tron og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen