Audi Q4 e-tron - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 419.990,- Test Score er 83/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Q4 e-tron.

Audi Q4 e-tron 45 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
530 kmRækkevidde (WLTP)
28 min.Ladetid (10-80%)
210 kW (281 hk)Motorens ydeevne

Audi Q4 e-tron er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 20 jul 24 var fra 419.990,-, hvilket placerer elbilen fra Audi blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Audi Q4 e-tron kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Audi Q4 e-tron har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Audi Q4 e-tron 45. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 83/100, hvilket placerer Audi Q4 e-tron udenfor Top 10 bedste 15 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Audi Q4 e-tron 45 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Audi Q4 e-tron 45

Kvalitet/Pris Ratio for Audi Q4 e-tron 45 er 3.91, hvilket placerer Audi Q4 e-tron 45 relativt langt nede på listen, nummer 36, over SUV i Mellemklassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 3.91 - Her får du absolut meget SUV i Mellemklassen til prisen. Audi Q4 e-tron 45 er et rigtig godt valg til den kvalitets- og prisbevidste.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Audi Q4 e-tron 45 er; 3.91 - Meget kvalitet for pengene.

Euro NCAP Crashtest af Audi Q4 e-tron 45

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Audi Q4 e-tron 45. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Audi Q4 e-tron 45

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Audi Q4 e-tron 45 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen