Audi SQ8 e-tron - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 923.990,- Test Score er 81/100 - Virkelig god - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på SQ8 e-tron.

Audi SQ8 e-tron quattro - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
454 kmRækkevidde (WLTP)
31 min.Ladetid (10-80%)
370 kW (503 hk)Motorens ydeevne

Audi SQ8 e-tron er en SUV i Stor mellemklasse. Prisen d. 22 maj 24 var fra 923.990,-, hvilket placerer elbilen fra Audi blandt de noget dyrere SUV i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Audi SQ8 e-tron kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Audi SQ8 e-tron har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Audi SQ8 e-tron quattro. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 81/100, hvilket placerer Audi SQ8 e-tron som den 9. bedste SUV i Stor mellemklasse. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Audi SQ8 e-tron quattro så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Audi SQ8 e-tron quattro

Kvalitet/Pris Ratio for Audi SQ8 e-tron quattro er 0.77, hvilket placerer Audi SQ8 e-tron quattro som den SUV i Stor mellemklasse der er 7. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 0.77 - Ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt er prisen for høj. Med Audi SQ8 e-tron quattro får du ganske enkelt en elbil af lav kvalitet, men til en høj pris. Der er absolut bedre alternativer på markedet.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Audi SQ8 e-tron quattro er; 0.77 - Prisen er alt for høj i forhold til kvaliteten.

Euro NCAP Crashtest af Audi SQ8 e-tron quattro

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Audi SQ8 e-tron quattro. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Audi SQ8 e-tron quattro

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Audi SQ8 e-tron quattro og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen