BMW i5 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 593.554,- Test Score er 80/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på i5.

BMW i5 eDrive40 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
581 kmRækkevidde (WLTP)
30 min.Ladetid (10-80%)
250 kW (340 hk)Motorens ydeevne

BMW i5 er en Sedan i Mellemklassen. Prisen d. 14 jun 24 var fra 593.554,-, hvilket placerer elbilen fra BMW som den 9. billigste Sedan i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

BMW i5 kommer i varianterne; i5 M60 xDrive og i5 eDrive40. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på BMW i5 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt BMW i5 eDrive40. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 80/100, hvilket placerer BMW i5 som den 2. bedste Sedan i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på BMW i5 eDrive40 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for BMW i5 eDrive40

Kvalitet/Pris Ratio for BMW i5 eDrive40 er 1.82, hvilket placerer BMW i5 eDrive40 som den Sedan i Mellemklassen der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 1.82 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en Sedan i Mellemklassen, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for BMW i5 eDrive40 er; 1.82 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Euro NCAP Crashtest af BMW i5 eDrive40

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af BMW i5 eDrive40. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en BMW i5 eDrive40

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor BMW i5 eDrive40 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen