BMW i5 Touring lanceres snart: Specifikationer og pris

BMW lancerer snart en elektrisk stationcar, der er baseret på BMW i5. Se specifikationer, billeder og forventet pris på BMW i5 Touring.

BMW i5 Touring lanceres snart: Specifikationer og pris

BMW er lige på trapperne med en lancering af deres første fuldelektriske stationcar, der er baseret på den anmelderroste BMW i5. Vi tager her et kig på rygter, specifikationer, billeder og den forventede pris på BMW i5 Touring.

Se også: BMW i5 Touring er lanceret: Specifikationer, billeder og pris

BMW i5 Touring er en stationcar og  ren elbil

Er du bare helt vild med stationcars? Så har du med sandsynlighed ikke haft travlt med at skifte brændstofbilen ud med en elbil. Der er nemlig meget få helt elektriske stationcars på markedet.

Der er den billige MG5, den meget dyre Porsche Taycan Sport Turismo og så er der den kinesiske Nio ET5 Touring. Der kommer dog i 2024 et par spændende elbiler af denne biltype til.

Senere i år kommer Volkswagen ID.7 og meget snart præsenteres BMW i5 Touring.

Designet på den kommende i5 Touring vil tage udgangspunkt i den nye BMW i5. Nogle har dog fanget den kommende BMW i5 Touring med kamuflage på kamera, så vi nu kan få et bedre indtryk af den.

Se også: Nyt om kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026

Specifikationer på BMW i5 Touring

BMW har på forhånd afsløret spændende detaljer om den kommende i5 Touring, som vil have nærmest samme rækkevidde som i5 sedanen. BMW i5 er udstyret med et 81,2 kWh batteri, der giver den en rækkevidde mellem 515 og 581 kilometer, alt efter variant og ydeevne.

Basismodellen, BMW i5 Touring eDrive40, vil have en rækkevidde på cirka 581 kilometer, mens en kraftigere BMW i5 Touring M60 xDrive med firehjulstræk kører op til 515 kilometer. Varianterne er ikke bekræftet endnu.

Opladningen sker ved en lynladestander med en maksimal effekt på 205 kW.  Batteriet kan lades fra 10-80 procent på cirka 30 minutter. Der går dog rygter om, at BMW i5 Touring kan understøtte lynopladning op til 350 kW.

De forventes også at have samme elektriske motorer. De vil derfor byde på 250 kW/340 hk i basismodellen og 442 kW/601 hk i topmodellen.

Se også: Test, bedømmelse og pris på BMW i5

Mere plads i BMW i5 Touring

Den store fordel ved i5 Touring i forhold til den normale i5 er den ekstra plads 0g praktikalitet.

BMW i5 Touring forventes at have mere bagageplads – omkring 600 liter – og en større åbning, som gør det lettere at få tingene pakket ordentligt i bagagerummet.

Se også: Flere specifikationer og pris på BMW i5 Touring

Pris på BMW i5 Touring

Hvornår kommer BMW i5 Touring og hvad vil den koste? BMW i5 Touring lanceres i foråret 2024 – vi er derfor tæt på en lancering. BMW i5 Touring forventes at blive en smule dyrere end BMW i5 sedan. Vi regner med en dansk pris omkring 600.000 kroner.

Se også: Se ifs tilbud på elbilforsikring

Vi anbefaler:
Billigste opladning af elbil med ladeboks
Bedste bilforsikring til elbil
Disse elbiler er bedst til prisen