BYD Dolphin - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 234.995,- Test Score er 63/100 - Over middel - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Dolphin.

BYD Dolphin - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
427 kmRækkevidde (WLTP)
40 minutterLadetid (10-80%)
150 kW / 204 hkMotorens ydeevne

BYD Dolphin er en Hatchback i Bybil-klassen. Prisen d. 28 nov 23 var fra 234.995,-, hvilket placerer elbilen fra BYD som den 5. billigste Hatchback i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

BYD Dolphin kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på BYD Dolphin har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt BYD Dolphin. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 63/100, hvilket placerer BYD Dolphin som den bedste Hatchback i Bybil-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på BYD Dolphin så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for BYD Dolphin

Kvalitet/Pris Ratio for BYD Dolphin er 7.19, hvilket placerer BYD Dolphin relativt langt nede på listen, nummer 11, over Hatchback i Bybil-klassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 7.19 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget Hatchback i Bybil-klassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for BYD Dolphin er; 7.19 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

BYD Dolphin scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

BYD Dolphin er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Voksenpassager 89%
Børn 87%
Sikkerhedsfunktioner 79%
Bløde medtrafikanter 75%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er BYD Dolphin - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en BYD Dolphin

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor BYD Dolphin og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen