Hyundai Ioniq 6 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 334.995,- Test Score er 80/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Ioniq 6.

Hyundai Ioniq 6 Standard Range - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
429 kmRækkevidde (WLTP)
17 min.Ladetid (10-80%)
111 kW (151 hk)Motorens ydeevne

Hyundai Ioniq 6 er en Sedan i Mellemklassen. Prisen d. 23 feb 24 var fra 334.995,-, hvilket placerer elbilen fra Hyundai som den billigste Sedan i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Hyundai Ioniq 6 kommer i varianterne; Ioniq 6 Standard Range, Ioniq 6 Long Range og Ioniq 6 Long Range Performance. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Hyundai Ioniq 6 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Hyundai Ioniq 6 Standard Range. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 80/100, hvilket placerer Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Hyundai Ioniq 6 Standard Range

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Hyundai Ioniq 6 Standard Range. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Hyundai Ioniq 6 Standard Range

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Hyundai Ioniq 6 Standard Range og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen