Årets bil 2023: Den elektriske Jeep Avenger får skarp pris

Den elektriske Jeep Avenger, der har fået titlen som Årets Bil 2023, har netop fået en dansk pris. Her tager vi et kig på de tre varianter.

Årets bil 2023: Den elektriske Jeep Avenger får skarp pris

Det er ikke mere end et par uger siden, at den fuldelektriske Jeep Avenger løb med titlen som Årets Bil 2023, foran biler som ID.Buzz, Nissan Ariya og Kia Niro EV. Den nye Jeep Avenger kører op til 400 kilometer på en opladning og kommer i tre varianter. Se priser på alle varianter af Jeep Avenger nedenfor.

Se også: Jeep går all-in på elbiler: Fire modeller på vej

Jeep Avenger koster fra 279.990 kroner

Lad os bare kaste os ud i prisen med det samme. Jeep Avenger er, indtil videre, en af de få elbiler, der koster under 300.000 kroner. Den kommer i tre varianter: Explore, Adventure og Summit.

Basisudgaven er Explore, der blandt andet kan byde på trådløs Apple CarPlay og Android Auto, Nøglefri start, fartpilot, Selec-Terrain køreprogram (Normal, Eco, Sport; Mud, Sand, Snow) , el-justerbare sidespejle, 7 tommer digital instrumentering, 10 tommer infotainment, automatisk klimaanlæg, regnsensor, elektrisk parkeringsbremse, Hill descent control, 3-faset onboard charger, mode 3 ladekabel, varmepumpe og USB-A og C indgang foran, p-sensor bag, 6 højttalere, indfarvede dørhåndtag, LED forlygter og 16” alufælge.

Man kan opgradere til Adventure, der koster fra 309.990 kroner. I tillæg til Explore-varianten får man her 17” alufælge, læderrat, adaptiv fartpilot, High-gloss sidespejle, 10,25” konfigurerbar digital instrumentering, nøglefri adgang og start, el-bagklap, bakkamera, trådløs opladning, navigation, USB-C ved bagsæder, opvarmet forrude, sædevarme og el-justerbare sidespejle med varme.

Til sidst er der topmodellen med det passende navn Summit. Denne koster fra 339.990 kroner, som byder på 18” alufælge, velkomstlys, rammeløst auto-dimming bakspejl, lædersæder, automatisk fjernlys, vognbane- og køassistent, tonede ruder, blindvinkel assistent, el-justerbare og foldbare sidespejle med varme. LED baglygter, LED projector forlygter og tågelys, og ambient interiør belysning.

Hvornår kommer Jeep Avenger?

De første Jeep Avenger vil blive leveret i foråret 2023 og kan bestilles allerede nu.

Se også: Nyt om elbiler

Om elbilen Jeep Avenger

Jeep Avenger er en fuld-elektrisk i B-SUV-klassen Jeep kalder den selv for en mini-SUV. Den har 156 hestekræfter, et batteri på 54 kWt og en rækkevidde på cirka 400 kilometer (WLTP). Den kan hurtiglade med op til 100 kW, og det tager 24 minutter at oplade fra 20 til 80  procent. På en 11 kW hjemmelader tager det cirka 5,5 timer at lade bilen op.

Se også: Bliv klogere på forsikring af elbil