XPeng G9 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 479.900,- Test Score er 80/100 - Virkelig god - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på G9.

XPeng G9 RWD Standard Range - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
460 kmRækkevidde (WLTP)
20 minutterLadetid (10-80%)
230 kW / 308 hkMotorens ydeevne

XPeng G9 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 28 sep 23 var fra 479.900,-, hvilket placerer elbilen fra XPeng blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

XPeng G9 kommer i varianterne; G9 AWD Performance, G9 RWD Long Range og G9 RWD Standard Range. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på XPeng G9 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt XPeng G9 RWD Standard Range. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 80/100, hvilket placerer XPeng G9 som den 7. bedste SUV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på XPeng G9 RWD Standard Range så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for XPeng G9 RWD Standard Range

Kvalitet/Pris Ratio for XPeng G9 RWD Standard Range er 2.78, hvilket placerer XPeng G9 RWD Standard Range relativt langt nede på listen, nummer 13, over SUV i Mellemklassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 2.78 - God kvalitet til prisen. I XPeng G9 RWD Standard Range får du en ganske god SUV i Mellemklassen til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for XPeng G9 RWD Standard Range er; 2.78 -

Euro NCAP Crashtest af XPeng G9 RWD Standard Range

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af XPeng G9 RWD Standard Range. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en XPeng G9 RWD Standard Range

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor XPeng G9 RWD Standard Range og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen