BMW iX3 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 539.554,- Test Score er 82/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på iX3.

BMW iX3 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
461 kmRækkevidde (WLTP)
31 min.Ladetid (10-80%)
210 kW (286 hk)Motorens ydeevne

BMW iX3 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 13 apr 24 var fra 539.554,-, hvilket placerer elbilen fra BMW blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

BMW iX3 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på BMW iX3 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt BMW iX3. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 82/100, hvilket placerer BMW iX3 udenfor Top 10 bedste 28 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af BMW iX3

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af BMW iX3. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en BMW iX3

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor BMW iX3 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen