Renault Zoe E-Tech - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 279.990,- Test Score er 71/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 0/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Zoe E-Tech.

Renault Zoe E-Tech R110 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
385 kmRækkevidde (WLTP)
1 time og 10 minutterLadetid (10-80%)
80 kWh / 109 hkMotorens ydeevne

Renault Zoe E-Tech er en Hatchback i Bybil-klassen. Prisen d. 6 dec 23 var fra 279.990,-, hvilket placerer elbilen fra Renault som den 8. billigste Hatchback i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Renault Zoe E-Tech kommer i varianterne; Zoe E-Tech R110 og Zoe E-Tech R135. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Renault Zoe E-Tech har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Renault Zoe E-Tech R110. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 71/100, hvilket placerer Renault Zoe E-Tech som den 6. bedste Hatchback i Bybil-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Renault Zoe E-Tech R110 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Renault Zoe E-Tech R110

Kvalitet/Pris Ratio for Renault Zoe E-Tech R110 er 6.43, hvilket placerer Renault Zoe E-Tech R110 som den Hatchback i Bybil-klassen der er 4. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 6.43 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget Hatchback i Bybil-klassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Renault Zoe E-Tech R110 er; 6.43 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Renault Zoe E-Tech R110 scorer 0 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

Renault Zoe E-Tech R110 er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 0 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Børn 52%
Voksenpassager 43%
Bløde medtrafikanter 41%
Sikkerhedsfunktioner 14%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er Renault Zoe E-Tech R110 - 0/5 stjerner - en elbil hvor sikkerheden er meget kritisabel, men som ikke gør bilen ulovlig at køre på de europæiske veje.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en Renault Zoe E-Tech R110

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Renault Zoe E-Tech R110 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen