BYD Seal - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 349.995,- Test Score er 77/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Seal.

BYD Seal Design - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
570 kmRækkevidde (WLTP)
38 min.Ladetid (10-80%)
230 kW (313 hk)Motorens ydeevne

BYD Seal er en Sedan i Mellemklassen. Prisen d. 16 jul 24 var fra 349.995,-, hvilket placerer elbilen fra BYD som den 3. billigste Sedan i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

BYD Seal kommer i varianterne; Seal Design og Seal Excellence. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på BYD Seal har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt BYD Seal Design. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 77/100, hvilket placerer BYD Seal som den 5. bedste Sedan i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på BYD Seal Design så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for BYD Seal Design

Kvalitet/Pris Ratio for BYD Seal Design er 4.84, hvilket placerer BYD Seal Design som den Sedan i Mellemklassen der er 8. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 4.84 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget Sedan i Mellemklassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for BYD Seal Design er; 4.84 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af BYD Seal Design

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af BYD Seal Design. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en BYD Seal Design

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor BYD Seal Design og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen