BYD Seal - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 349.995,- Test Score er 77/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Seal.

BYD Seal Design - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
570 kmRækkevidde (WLTP)
38 min.Ladetid (10-80%)
230 kW (313 hk)Motorens ydeevne

BYD Seal er en Sedan i Mellemklassen. Prisen d. 27 feb 24 var fra 349.995,-, hvilket placerer elbilen fra BYD som den 3. billigste Sedan i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

BYD Seal kommer i varianterne; Seal Design og Seal Excellence. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på BYD Seal har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt BYD Seal Design. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 77/100, hvilket placerer BYD Seal som den 9. bedste Sedan i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af BYD Seal Design

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af BYD Seal Design. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en BYD Seal Design

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor BYD Seal Design og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen