Toyota Proace Verso Electric - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 599.900,- Test Score er 58/100 - Gennemsnitlig - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Proace Verso Electric.

Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
313 kmRækkevidde (WLTP)
48 min.Ladetid (10-80%)
100 kW (136 hk)Motorens ydeevne

Toyota Proace Verso Electric er en Minibus i Mellemklassen. Prisen d. 14 jun 24 var fra 599.900,-, hvilket placerer elbilen fra Toyota som den 4. billigste Minibus i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Toyota Proace Verso Electric kommer i varianterne; Proace Verso Electric LWB+ 75 kWh og Proace Verso Electric Long 75 kWh. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Toyota Proace Verso Electric har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 58/100, hvilket placerer Toyota Proace Verso Electric som den bedste Minibus i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh

Kvalitet/Pris Ratio for Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh er 0.93, hvilket placerer Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh som den Minibus i Mellemklassen der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 0.93 - Ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt er prisen for høj. Med Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh får du ganske enkelt en elbil af lav kvalitet, men til en høj pris. Der er absolut bedre alternativer på markedet.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh er; 0.93 - Prisen er alt for høj i forhold til kvaliteten.

Euro NCAP Crashtest af Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Toyota Proace Verso Electric Long 75 kWh og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen