Mobiltelefoner med Pantone-farver spreder glæde og følelser

Farver repræsenterer ideer og følelser og kan give telefoner et unikt udtryk – derfor har Motorola indledt et tæt samarbejde med Pantone om Pantone Colour of the Year 2024.

Mobiltelefoner med Pantone-farver spreder glæde og følelser

Annoncørbetalt indhold: Motorola har indledt et langsigtet partnerskab med Pantone ved at lancere motorola edge 40 neo og motorola razr 40 Ultra i Pantone Colour of the Year 2024 – PANTONE 13-1023 Peach Fuzz.

Samarbejdet fusionerer teknologi og farvepsykologi for at skabe et unikt design, der ikke kun følger, men også sætter farvetrends.

I mere end to årtier har Pantone Color Institute defineret farvernes ånd og udpeget årets farve, som er en integreret del af de nyligt lancerede telefoner fra Motorola.

Se også: Test af Motorola telefoner

Hvad er Pantone Colour of the Year?

Men hvad er Pantone Colour of the Year og hvorfor er farver så vigtige? Pantone Colour Institute skabte uddannelsesprogrammet Pantone Colour of the Year i 1999 for at engagere designfællesskabet og farveentusiaster verden over i en samtale om farver.

Farveeksperterne fra Pantone Colour Institute søger verden rundt for at finde nye farvepåvirkninger, lige fra underholdningsindustrien til mode, rejsemål og socioøkonomiske forhold. Påvirkningerne kan også stamme fra nye teknologier, materialer, teksturer, sociale medieplatforme og endda kommende sportsbegivenheder.

Hen mod slutningen af hvert år offentliggøres den farve, der skal definere det kommende år – bedre kendt som årets farve, Colour of the Year, også kaldet COTY. Den nye ‘it’-farve bliver typisk annonceret i begyndelsen af december hvert år.

Den årlige COTY-annoncering, som har eksisteret i mere end 20 år, får global opmærksomhed og påvirker produkter på tværs af mode, boligindretning og industrielt design.

Se også: De bedste telefoner

Farver er ideer og følelser

Farvernes betydning er enorm, og strækker sig udover blot deres visuelle karakter. Farver hjælper os med at kommunikere både ideer og følelser, og kan bruges på tværs af brancher til at opnå resultater og definere oplevelser. I sidste ende hjælper farver os med at navigere i verden omkring os og gør vores liv rigere.

Under indflydelse af forskellige farver føler og tænker vi anderledes og farver påvirker dermed vores sindstilstand. Derfor er farver også vigtige på telefoner, hvor sort og grå typisk er de mest populære ”farver”.

Motorola vil skabe stil og elegance med farver

Partnerskabet mellem Motorola og Pantone har til formål  at forene teknologi og farver og Motorola- vil fortsætte samarbejdet med Pantone Color Institute for at integrere farvepsykologi og -strategi i deres portefølje.

Farvevalg bliver ikke bare en funktion, men en oplevelse, der udtrykker individualitet og stil og Motorolas nyeste produkter er naturligvis også på det danske marked. Herunder kan du læse om nogle af selskabets nyeste telefoner.

Motorola edge 40 neo har et meget slankt design på 7,76 mm, buede kanter og IP68-certificering. Telefonen er en kombination af funktionalitet og stil, tilgængelig i forskellige Pantone-farver som Peach Fuzz, Black Beauty, Caneel Bay og Soothing Sea.

De bedste priser på Motorola Edge 40 Neo 256 GB

Opdateret 09/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Secure Data Center
Mindstepris
2.320,-
2.320,-
Dustinhome.dk
Mindstepris
2.989,-
2.989,-
Expert.dk
Mindstepris
2.989,-
2.989,-

Motorola Edge 40 Neo 256 GB udbydes af 9 udbydere. Du kan spare op til 779,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Motorola Edge 40 Neo 256 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 9 webshops »

Motorola razr 40 Ultra, den tyndeste klap-smartphone på markedet, indkapsler elegance og ydeevne. Med Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform og imponerende ekstern skærm, tilbyder den stil og substans.

Farveudvalget, herunder Peach Fuzz, Viva Magenta og Infinite Black, er skabt i samarbejde med Pantone.

De bedste priser på Motorola Razr 40 Ultra 256 GB

Opdateret 09/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Elgiganten.dk
Mindstepris
6.999,-
6.999,-
Lenovo
Mindstepris
7.399,-
7.399,-
Komplett.dk
Mindstepris
7.743,-
7.743,-

Motorola Razr 40 Ultra 256 GB udbydes af 12 udbydere. Du kan spare op til 3.940,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Motorola Razr 40 Ultra 256 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 12 webshops »

Derudover tilbyder Motorola også Moto g84 i farven viva magenta – naturligvis også i samarbejde med Pantone. Kameraet er godt i prisklassen, hvilket også gælder det samme er skærmen på 6,5” af typen POLED med 120 Hz opdateringshastighed og op til 1.300 nits lysstyrke.

Batteriet på 5.000 mAh er garant for, at man kan bruge løs af telefonen hele dagen.

Se også: Læs flere advertorials