OnePlus lancerer deres første 5G-smartphone i Norden

OnePlus annoncerer i dag, at deres første 5G smartphone bliver lanceret i andet kvartal af 2019.

OnePlus lancerer deres første 5G-smartphone i Norden

Et af de helt store samtaleemner under dette års MWC bliver sandsynligvis bølgen af kommende 5G-smartphones. Nu meddeler OnePlus sig officielt på banen med deres første 5G-telefon til det nordiske marked.

Læs også: Samsung Galaxy S10 er officiel: Her er den

“I dag offentliggør OnePlus, at de lancerer deres første 5G smartphone i andet kvartal af 2019. I første omgang bliver 5G-enheden lanceret i Finland i samarbejde med det finske teleselskab Elisa.” skriver OnePlus i en pressemeddelelse.

Mobilmast
Forhåbentlig begynder udrulningen af 5G også snart herhjemme, så vi kan få gavn af de kommende 5G-enheder. Foto: 3.dk

I forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona vil OnePlus fremvise en prototype på den kommende 5G-smartphone, som vil være drevet af Qualcomms nyeste platform, Snapdragon 855. Under kongressen kan deltagerne blandt andet opleve 5G cloud gaming.

Den forbedrede hastighed på 5G-netværket giver en række nye muligheder. Blandt andet bliver højkvalitetsgaming muligt uden for hjemmets fire vægge, og dyrt hardware vil heller ikke længere være et krav, da den tunge grafik ganske simpelt kan streames fra skyen – eksempelvis via en OnePlus-telefon.

“5G er en revolution som kan skabe ændringer i meget mere end teknologi-industrien; for mennesker overalt, for alt fra gaming til mixed reality apps, sundhed og meget mere. Vi har arbejdet hårdt for at blive førende i 5G innovation, og vi arbejder tæt sammen med partnere som Elisa for at skabe noget unikt. 5G er den katalysator, der lader os nytænke fremtiden, ” siger Pete Lau, CEO og grundlægger af OnePlus.

Læs også: Endelig: Samsung har præsenteret Galaxy Fold

Det finske teleselskab, Elisa, er OnePlus’ første teleselskabspartner. Elisa var den første operatør til at lancere et kommercielt 5G-netværk i Finland, og deres netværk dækker allerede adskillige byer.

“Elisa har et af de mest teknologisk avancerede telenetværk i verden, og vi var blandt de første i verden til at bygge et 5G netværk. Vi vil gerne tilbyde vores kunder de bedste enheder til at nyde fordelene ved 5G. OnePlus er en god og oplagt partner for os, de tilbyder et fremragende styresystem og deres enheder er blandt andet rigtig gode til gaming”, tilføjer Antti Ihanainen, direktør i Elisa.