Afstemning: Overvejer du at købe en iPhone 12?

Inden længe kan man forudbestille to af de fire nye iPhone 12, som denne gang byder på 5G og bedre kameraer. Overvejer du at købe iPhone 12? Deltag i vores afstemning i artiklen.

Afstemning: Overvejer du at købe en iPhone 12?

Fire nye iPhones blev præsenteret af Apple i tirsdags. Dermed blev udvalget større; den mindste iPhone blev endnu mindre og den største iPhone blev endnu større. iPhone 12 og iPhone 12 Pro kan forudbestilles fra i dag og i starten af næste måned kommer forudbestilling af iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Overvejer du at købe en af de nye iPhone 12? Deltag i afstemningen herunder.

Forudbestilling starter i dag

Forudbestilling af iPhone 12 og 12 Pro starter i dag og i starten af næste måned vil iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max kunne forudbestilles.

Der er vidst ingen tvivl om, at Apple denne gang gerne vil stjæle kunder fra producenterne af Android-telefoner. Først og fremmest kommer brugerfladen iOS 14 med en masse “Android-funktioner” – altså funktioner som længe har været at finde på Android. Med iPhone 12 Pro Max bliver skærmen derudover endnu større og matcher dermed de fleste Android-flagskibe. Til sidst, men ikke mindst, hopper Apple med på zoom-vognen og tilbyder nu op til 4 x optisk zoom. Måske er det nok til at tiltrække Android-brugerne?

Læs også: iPhone 12 lanceret med 5G, bedre ydelse og OLED-skærm

Derudover kommer iPhone 12-serien med bedre og stærkere skærme, bedre ydelse med A14-chipsettet, 5G og et nyt design. Den nye magnetiske trådløse opladning og de forbedrede kameraer ser dog ud til at være de mest spændende af slagsen.

iPhone 12 har en indbygget magnet på bagsiden. Det betyder at trådløse opladere lavet til dem automatisk vil finde den rette placering til opladningen. Det betyder samtidig, at der åbnes et kæmpe marked for tilbehør. Fx trådløse bilopladere, som holder iPhone 12 fast med en magnet. Mulighederne er mange og tilbehøret er på vej.

Læs også: iPhone 12 Pro Max er officiel – den største iPhone nogensinde

Skal du have en iPhone 12? Beholder du din nuværende mobil? Eller har du måske øje på en anden? Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...