Disse fem produkter lancerer Samsung 5. august

Samsung teaser for fem store nyheder, du kan se frem til ved den kommende Unpacked-event den 5. august. Se alle de kommende nyheder her.

Disse fem produkter lancerer Samsung 5. august

Samsung har allerede bekræftet, at der afholdes en Unpacked-event den 5. august, og producenten har også meldt ud, at der vil blive annonceret fem forskellige produkter.

I en ny video teaser Samsung for netop de fem produkter ved at vise et mørkt billede, hvor silhuetterne af alle produkterne ses. Og da Samsungs kommende produkter er blevet lækket i stor stil forud for eventen, er der ikke den store tvivl om, hvilke produkter vi kan se på det nye billede.

Læs også: Samsung Galaxy Note 20 og Fold 2 præsenteres 5. august

Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra

De to Note-telefoner er for mange nok hovednyheden ved Samsungs kommende event. Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra er blevet lækket utallige gange de forgangne uger. Et væld af pressefotos og næsten alle specifikationer er dukket op på begge telefoner.

Samsung fortsætter naturligvis med at udstyre dem med en S-Pen, men den lille Note 20 bliver en væsentlig mere skrabet udgave af Note 20 Ultra end tidligere. Nu får den eksempelvis plastikbagside og en skærm på kun 60 Hz i stedet for 120 i Note 20 Ultra. Du kan læse meget mere om Galaxy Note 20 her og Galaxy Note 20 Ultra her.

Læs også: Samsung Galaxy Note 20 præsenteres den 5. august

Foto: IceUniverse

Galaxy Z Fold 2

Midt på billedet ses Samsungs næste foldbare mobil, Galaxy Z Fold 2, er efterfølgeren til den oprindelige Galaxy Fold fra september 2019. Den nye Galaxy Z Fold 2 menes at få en lidt større indre skærm på 7,59 tommer, mens der skulle komme en markant større ydre skærm. Det overordnede design ventes dog at blive meget ligesom forgængeren. Der går forlydender om, at prisen vil blive en lille smule lavere end Galaxy Fold, som kom til Danmark med et prisskilt på 15.900 kroner. Læs mere om Galaxy Z Fold 2 her.

Læs også: Første billede af Samsung Galaxy Z Fold 2 dukker op

Samsung Galaxy Tab S7+
Konceptbillede af Samsung Galaxy Tab S7+

Galaxy Tab S7 og Galaxy Tab S7+

Bagerst til venstre på billedet ses konturerne af en tablet, og det er den næste Galaxy Tab S7-serie, man kan se. Der kommer både en Galaxy Tab S7 og en større Tab S7+, og det er første gang, Samsung samtidig lancerer to flagskibstablets. De får Super AMOLED-skærme på henholdsvis 11 og 12,4 tommer og Qualcomms seneste Snapdragon 865+-processor. Læs mere om de to tablets her.

Læs også: Samsung på vej med gigant-tablet: Galaxy Tab S7+

Samsung Galaxy Buds Live

Billedet bekræfter også, at Samsung Galaxy Buds Live – de næste earbuds fra Samsung – bliver annonceret 5. august. Her ses etuiet og de bønneformede earbuds, som for nylig er blevet afsløret. Læs mere om Galaxy Buds Live her.

Læs også: Galaxy Buds Live: Samsung på vej med bønneformede earbuds

Samsung Galaxy Watch 3
Lækket billede af Samsung Galaxy Watch 3

Galaxy Watch 3

Sidste nyhed, som Samsung har bekræftet, er det næste smartwatch fra producenten kaldet Galaxy Watch 3. Uret er, ikke overraskende, også blevet lækket for længe siden. Det menes at komme både i en 41 millimeter og 45 millimeter version. Se både billeder og specifikationer på Galaxy Watch 3 her.

Der er altså masser af spændende nyheder på programmet, men til gengæld er der ikke så mange overraskelser tilbage ud over de danske priser og lanceringsdatoer. Det hele kommer som sagt til at blive præsenteret 5. august, og du vil både kunne følge livestreamen på Samsungs hjemmeside og læse vores dækning af eventen her på Mobilsiden.

Læs også: Nye, lækkede billeder af Samsung Galaxy Watch 3

Seneste nyt i fortællingen

Efterfølgende fulgte redaktionen op på temaet. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. 15/5/2020 fulgte vi op med nyheden iPad og iPad Mini med større skærme er på vejKlik her og læs den fulde artikel.. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..