Følg med i afsløringen af OnePlus 9-serien og Watch her

I dag afslører OnePlus deres næste generation af high-end mobiltelefoner og deres første smartwatch. Følg med i præsentationen her.

Følg med i afsløringen af OnePlus 9-serien og Watch her

I dag er en stor dag for OnePlus. Dagen hvor OnePlus skifter den ét år gamle topmodel ud med en ny er nu endelig oprindet. Og ikke nok med det, så bliver også producentens første smartwatch en realitet. Her kan du se med i OnePlus præsentation.

Se også: De bedste telefoner fra OnePlus

Den populære kinesiske producent OnePlus, som introducerede deres første smartphone i Danmark i 2014, vil i dag præsentere en række nye produkter. Her gælder det en helt ny topmodel, som skal tage over for OnePlus 8 Pro, som blev en af de mest roste telefoner i 2020 og blev valgt til Årets Mobil 2020 her på Mobilsiden.dk. Men det er ikke alt. Vi skal i dag se både OnePlus 9 Pro, OnePlus 9 og OnePlus Watch, som er producentens første smartwatch.

Noget af det mest interessante er OnePlus’ nye samarbejde med den svenske high-end kameraproducent Hasselblad. Vil du have nyhederne fra OnePlus serveret først, så skal du altså følge med i præsentationen herunder:

Er der noget specielt du håber på eller glæder dig til at se fra OnePlus?

Læs også: Sådan ser OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro ud