Googles foldemobil kan hedde Pixel Notepad

Rygterne om en foldetelefon fra Google er vedvarende og nu mener man, at den får navnet Pixel Notepad og at den får et spiselig pris.

Googles foldemobil kan hedde Pixel Notepad

9to5Google beretter, at Googles rygtede foldbare enhed, som kan lanceres ved udgangen af 2022, kan blive kaldt “Pixel Notepad” og komme til en pris noget under de over 14.000 kroner, som Samsung krævede for sin Galaxy Z Fold 3 ved lanceringen sidste år.

Der oplyses ikke et specifikt tal på prisen, så prisen kan naturligvis stadigvæk være høj, når den udkommer.

9to5Google understregede også, at navnet “Pixel Notepad” kan ændre sig inden enhedens annoncering. Tilsyneladende blev den på et tidspunkt internt omtalt som “Logbook”.

Se også: Test af foldbare telefoner

Hvad får man til prisen?

De faktiske tekniske detaljer om den ubekræftede enhed er naturligvis sparsomme, men 9to5Google har tidligere rapporteret, at den ville køre på de nye Tensor-chips, der driver Pixel 6-telefonerne.

Bortset fra det, antyder billeder fundet i et nyligt Android 12 beta build i næsten kvadratisk 7:8 formatforhold, når den er fuldt udfoldet.

Der har været hvisket om en sammenfoldelig Pixel siden i hvert fald februar sidste år. På det tidspunkt kaldte folk den for “Pixel Fold”, og nogle mente, at den kunne udkomme i slutningen af 2021. Det skete ikke.

Billige alternativer

Selvom Samsung Galaxy Z Fold 3 kom på markedet til en høj pris, så er den faldet markant i pris og kan nu købes fra godt 10.000 kroner.

Z Flip 3 – også fra Samsung – kan købes fra godt 6.000 kroner, mens Z Fold 2 koster under 9.000 kroner.

Se også: Billige foldetelefoner