iPhone 16 kommer i farverne Space Black og Rose

Når iPhone 16 Pro og 16 Pro Max kommer en gang til september, bliver det i to nye farver i forhold til de nuværende Pro-modeller.

iPhone 16 kommer i farverne Space Black og Rose

Ifølge et nyt rygte kommer iPhone 16 Pro – og formentlig også iPhone 16 Pro Max – i to nye farver: Space Black og Rose. De to nye farver vil supplere de to mere traditionelle farver, hvid og grå.

Se også: Bedste priser og tilbud på iPhones

Sådan kan farverne i iPhone 16 Pro og 16 Pro Max se ud

Det betyder også, at den blå titaniumfarve, som man kan få iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max i, bliver droppet i iPhone 16-modellerne. Space Black skulle være meget lig den farve med samme navn, som man kunne få iPhone 14 Pro i. Den farve skal erstatte sort titanium i iPhone 15 Pro og 15 Pro Max.

Space black Hvid Grå Rosa

Den farve, der i dag går under navnet naturligt titanium, bliver den ‘grå’ farve, som man kan se på billedet, der er delt på det kinesiske sociale medie Weibo. Hvid titanium vender også tilbage, men bliver mere sølvagtig i farven – i stil med den sølvfarve, som iPhone 14 Pro kunne fås i.

Pålidelig kilde bag oplysningerne

Kilden bag rygtet har tidligere haft ret i sine påstande, da den afslørede den lilla farve, som iPhone 14 Pro kunne fås i. Det garanterer selvfølgelig ikke, at rygtet stemmer denne gang, men der er god grund til at tro det. Vi må blot vente og se, om farverne bliver bekræftet af andre rygter med tiden. iPhone 16-serien ventes først at komme til september.

Det er ikke længe siden vi hørte, at iPhone 16 Pro skulle komme i farverne Desert Titanium og Titanium Gray, hvilket kan være de to farver Rose og Gray, som dette billede viser.

Se også: De bedste iPhones til børn er brugt