Konkurrence: Sådan kan du vinde Nothing Phone (1)

Du kan nu vinde verdens mest hypede telefon Nothing Phone (1) - se, hvordan du deltager i lodtrækningen om den specielt designede mobil.

Konkurrence: Sådan kan du vinde Nothing Phone (1)

Er du blandt den store skare af folk, der har fattet interesse for den nye Nothing Phone 1, så er der godt nyt – du kan nemlig deltage i konkurrence om telefonen.

CBB bliver sammen med Telenor de eneste to teleselskaber, der forhandler den nye Nothing Phone (1). Lanceringen sker den 12. juli og det er også fra denne dato, man kan skrive sig op til forudbestilling af telefonen.

Dog kan man også allerede fra i dag skrive sig op på en interesseliste hos CBB. Gør man det, vil man være blandt de første til at få besked, når der åbnes op for forudbestilling af telefonen.

Lodtrækning om telefonen

Mere interessant for de fleste er det måske, at man samtidig deltager i konkurrence og lodtrækning om Nothing Phone (1) hos CBB. Vinderen får besked den 12. juli af CBB.

Prisen på telefonen er ikke oplyst endnu, men det ventes, at den får en dansk pris omkring de 4.000 kroner. Du kan læse mere om lodtrækningen hos CBB.

Se også: Sammenlign priser på telefoner

Specielt design

Den nye telefon er allerede vist meget frem på billeder og video og her kan vi se et markant anerledes design sammenlignet med praktisk talt alle andre telefoner. Bagsiden er for eksempel delvist gennemsigtig og er udstyret med lysende striber.

Specmæssigt ser den ikke så spændende ud med 6,5 tommer skærm med fuld HD, Snapdragon 7 gen processor og 45W opladning. Det er bestemt ikke dårlige specifikationer men indikerer, at der er tale om en midrange-mobil.

Se også: Hvordan er Nothing Phone 1