Nothing Phone (1) understøtter 45W opladning

Lanceringen af Nothing Phone (1) nærmer sig og der er nu lidt nye informationer om den. Den får nemlig hurtig opladning og kommer i tre varianter.

Nothing Phone (1) understøtter 45W opladning

Nothing har netop meldt ud, at lanceringseventet for deres første smartphone, Phone (1), finder sted 12. juli og skal afholdes i London. Det betyder, at der er en måned tilbage, og det fejrer vi med en nye TÜV-certificering, der er dukket og afslører, at Nothing Phone (1) kan understøtte 45W lynopladning.

Læs også: Nothings Android-launcher lander i Play Butik

Flere informationer om Nothing Phone (1)

Certificeringen giver en række detaljer om en oplader under Nothing-mærket. Tre modelnumre fremgår – C304, C347 og C348. Det kan være et tegn på tre globale varianter af samme oplader. Adapteren er også angivet at gå op til 45W lynopladning. Den er kategoriseret som en “Switching power supply unit” og står til at have IP20 “degree of protection”.

Udover det bliver opladningsadapteren også kompatibel med opladningsstandarden USB Power Delivery op til 45W, så man kan lade større enheder som notebooks, Android-telefoner og andre USB-C enheder.

Nothing Phone 1
Nothing Phone 1

Hvad ved vi om Nothing Phone (1)?

Det er ikke meget vi ved om Nothings Phone (1) endnu. Den skulle få et kabinet lavet af genbrugt aluminium, og fronten bliver uden nogen form for kant. Bagsiden bliver gennemsigtig, chippen en af Qualcomms Snapdragon-modeller og telefonen kan oplades trådløst. Prisen på Nothing Phone (1) skulle være omkring 500 dollars.

Blandt de uofficielle oplysninger har vi hørt, at der bliver tale om en helt flad OLED-skærm på 6,55 tommer med en opløsning på 1080 x 2400 pixel. Skærmopdateringshastigheden (refresh rate) siges også at være høj, men der er usikkerhed om det præcise tal. Der har dog også været talt om en skærm på 6,43 tommer, så kun tiden kan vise, hvad der stemmer.

Lancering af Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) lanceres 12. juli i Lonson. Den forventes at have trådløs opladning og en gennemsigtig bagside, så man kan få et kig ind på telefonens komponenter. Designet skal være på linje med Nothing Ear (1).

Læs også: Ny Android-producent: Nothing phone (1) klar til sommer