OnePlus 10T sætter nye standarder for lynopladning

Lynopladning af telefoner har nået et niveau, hvor man ikke kan reagere anderledes end at smile fjoget - det går nemlig uhyggelig tjept med de hurtigste telefoner.

OnePlus 10T sætter nye standarder for lynopladning

Lynopladning er en af de få ting, der har imponeret os de sidste par år på telefonerne og faktisk også en af de absolut færreste funktioner, der har bragt et sagligt smil frem på vores læber.

Hvis man tænker nogle år tilbage, så ryster man i dag lidt på hovedet over, hvor lang tid det tog at lade en mobil op: 2-3 timer var absolut ikke unormalt. Det ændrede sig stille og roligt til det bedre, men vi måtte stadig døje med opladninger på omkring en time i en periode.

Opladning er blevet meget hurtigere

Særligt inden for de sidste 12 måneder er der begyndt at ske et stort ryk og vi har set telefoner, der kan klare en fuld opladning af et 4.000+ mAh batteri på under 30 minutter.

I dag kan vi få en mobil, der lader sit batteri op fra 1-100 procent på under 20 minutter, nemlig den nye OnePlus 10T. En fuld opladning på under 20 minutter fra helt udkørt batteri, er nok så imponerende. Federe er det faktisk, at man kan lade op til en hel dags brug på under 5 minutter.

Vores test viser, at tre minutters opladning rykker batteriet fra 1 til 28 procent, mens 5 minutters opladning giver hele 41 procent.

Se også: Hvilke telefoner lader op hurtigst?

Hvor hurtig kan man lade en mobil i dag fra 1-100 procent?

Herunder kan du se, hvor hurtigt man kan lade batteriet i den nye OnePlus 10T op.

  • 1 minut: 11 procent
  • 2 minutter: 21 procent
  • 3 minutter: 28 procent
  • 5 minutter: 41 procent
  • 10 minutter: 63 procent
  • 20 minutter og 23 sekunder: 100 procent

Så hurtig opladning er i dag kun muligt på OnePlus 10T. Der er enkelte andre telefoner, der oplyser, at de kan gøre det næsten lige så hurtigt, men vores test har vist, at det ikke helt holder vand. OnePlus oplyser, at man skulle kunne lade 10T op fra 1-100 procent på 19 minutter, men sådan noget som temperatur kan spille ind på, hvor hurtigt det kan gå. Alt omkring de 20 minutter for en fuld opladning er dog stadig yderst imponerende.

Til sammenligning bruger iPhone 13 Pro Max med batteri på 4.352 mAh 1 time og 40 minutter på at lade helt op, mens Samsung Galaxy S22 Ultra med 5.000 mAh batteri når 67 procent på 30 minutter og en fuld opladning tager godt en time.

Se også: Test af OnePlus 10T

Lynopladning er ganske enkelt vidunderligt

Er man ude i den vilde natur langt fra et elstik, så vil man naturligvis hellere have en mobil, der holder batteri i mange dage, men i hverdagens trommerum er så hurtig opladning, som OnePlus 10T tilbyder, ganske enkelt vidunderligt.

Er man på vej ud af døren og ser, at telefonen er faretruende tæt på at løbe tør for batteri, så kan under 5 minutters opladning faktisk give batteri til en hel dag. Det er i hvert fald nok til at bringe et smil fra på vores læber…