OnePlus 8T både billigere og hurtigere? Her er hvad vi ved

Det ligner at OnePlus med OnePlus 8T kalder til kamp mod Samsungs nye Galaxy S20 FE. OnePlus 8T lanceres i næste uge, men allerede nu er der billeder og specifikationer samt en lækket pris.

OnePlus 8T både billigere og hurtigere? Her er hvad vi ved

I næste uge står OnePlus endnu en gang klar til at præsentere et nyt familiemedlem. Denne gang er tilføjelsen ikke i den nye og billigere Nord-serie, men i stedet i deres premium serie, som normalt byder på to modeller. Denne gang kommer der nemlig ikke en “Pro”-model, hvorfor OnePlus 8 Pro stadig vil være producentens absolutte topmodel. I stedet har OnePlus fokuseret på at levere en ny og forbedret efterfølger til den allerede fremragende OnePlus 8. Og det ser meget lovende ud, for her er både nyt design, bedre specifikationer og en lavere pris på OnePlus 8T.

Samsung har netop skovlet anbefalinger ind på deres seneste mobiltelefon, Galaxy S20 FE. Også her på Mobilsiden.dk kom Samsung Galaxy S20 FE herfra med 6 ud af 6 i test og en varm anbefaling. Og det var netop OnePlus’ seneste mobiltelefoner, som Samsung direkte angreb med denne nye model. I næste uge melder OnePlus dog klar til kamp med OnePlus 8T. Herunder kan du læse hvad vi allerede nu ved om den, samt se de lækkede billeder.

Læs også: OnePlus 8T får 120 Hz-skærm og måske billigere pris

OnePlus 8T – hvad vi kan forvente

Det er ikke drastisk ændringer vi ser i designet, men der er alligevel lidt nyt at spotte. Først og fremmest farven. OnePlus 8T kommer nemlig i en ny aquamarine grøn, som ifølge producenten har en spændende samspil med sollys.

På fronten er der nu også mindre sort kant at se i top of bund, og selve skærmen ser ud til at være flad. OnePlus 8T er 8,4 millimeter tyk og vejer 188 gram – lidt tykkere og lidt tungere end dens forgænger.

Udover den dejlige nyhed om en flad skærm, så er der en anden god nyhed. Hvor OnePlus 8 “kun” bød på 90 Hz, så har OnePlus 8T 120 Hz.

På bagsiden finder vi et helt nyt kameradesign, som ligner alle de andre mobilproducenters. På bagsiden sidder der fire kameraer og et enkelt i et hole punch i skærmen foran. Hovedkameraet skulle være på 48 megapixel med optisk stabilisering og med en bedre sensor end i OnePlus 8. Derudover byder den på ultra vidvinkel, makrokamera og en dybdesensor.

Om som man efterhånden kan forvente af OnePlus, så byder den kommende model på nyeste og hurtige indmad. Det betyder en Snapdragon 865+, mindst 8 GB RAM, mindst 128 GB lagerplads og selvfølgelig 5G.

Læs også: Test af OnePlus 8 Pro – En af årets bedste

Pris på OnePlus 8T

Den billigste OnePlus 8 havde en vejledende pris på 5.399 kroner (699 dollars). OnePlus 8T derimod er rygtet til at få en billigere vejledende pris på 599 dollars, altså 100 dollars mindre end OnePlus 8. Det betyder at en dansk pris på OnePlus 8T kan forventes at blive omkring 4.699 kroner. Dette er dog kun gætterier og den rigtig pris kan vi oplyse i næste uge.

OnePlus 8T lanceres den 14. oktober

OnePlus 8T lanceres på onsdag den 14. oktober, dagen efter Apple lancerer fire nye iPhone 12.

Læs også: Samsung Galaxy S20 FE eller OnePlus 8 Pro – Her er det bedste køb

Opfølgning:

Der blev stadig hvisket i krogene. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. Efterfølgende d. 23/9/2020 bragte vi en artikel omkring emnet OnePlus 8T får 120 Hz-skærm og måske billigere prisKlik her for at gå til artiklen.. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..