OnePlus 8T får 120 Hz-skærm og måske billigere pris

Samtidig med at OnePlus bekræfter OnePlus 8T får 120 Hz-skærm, så rygtes det at modellen får en lavere pris end tidligere. OnePlus 8T kunne meget vel blive den billigste 120 Hz-mobiltelefon på markedet.

OnePlus 8T får 120 Hz-skærm og måske billigere pris

OnePlus’ traditionelle markedsføringsmaskine er sparket i gang, og ganske langsomt bliver vi fodre med informationer om den kommende OnePlus 8T (som i øvrigt ser ret spændende ud). Vi ved at OnePlus 8T bliver præsenteret om præcis tre uger og nu ved vi også, at den kommer med 120 Hz-skærmopdatering og samme gode skærm som OnePlus 8-serien.

OnePlus 8, som blev lanceret tidligere på året, havde en 90 Hz-skærm og en flot A+ score fra skærmnørderne hos DisplayMate. OnePlus har nu bekræftet, at den kommende OnePlus 8T får 120 Hz-skærm og samme A+ skærm.

Læs også: Test af OnePlus 8

OnePlus 8T bliver billigere?

OnePlus er allerede godt i gang med at dumpe prisen på deres mobiltelefoner med den nye Nord-serie. Den første telefon i Nord-serien landede i butikkerne i august og har siden da været et stort hit hos teleselskaber og elektronikbutikker. Senere på året forventes flere modeller i Nord-serien, som angiveligt bliver endnu billigere.

Skal man tro den ellers ret troværdige tipster Ishan Agarwal, så bliver OnePlus 8T også billigere end nuværende OnePlus 8. OnePlus 8 fik en pris på 699 dollars, hvor OnePlus 8T angiveligt bliver 100 dollars billigere og vil starte ved 599 dollars. Passer dette, så kan en dansk pris på OnePlus 8T være omkring 4.699 kroner, men det er selvfølgelig rent gætværk.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

OnePlus 8T
Det første billede af OnePlus 8T.

OnePlus 8T specifikationer

Der er selvfølgelig også masser af rygter omkring indmaden i OnePlus 8T. Her snakkes der om et Snapdragon 865-chipset, 8-12 GB RAM, 128 eller 256 GB lagerplads og en 6,5 tommer FHD+ 120 Hz AMOLED-skærm. Manglen på nyeste Snapdragon 865+ kunne netop være årsagen til den billigere pris. Batteriet skulle være på 4500 mAh og blive udstyret med en ny lynhurtig 65W-opladning.

Læs også: OnePlus klar med Android 11 beta til OnePlus 8