OnePlus 8T er officiel: 120 Hz og ornli’ syg opladning

OnePlus 8T er netop blevet en realitet. Og her er flere forbedringer, som gør dette til en virkelig attraktiv telefon. Her er nyhederne i OnePlus 8T.

OnePlus 8T er officiel: 120 Hz og ornli’ syg opladning

Kinesiske OnePlus har for vane a introducere fire premium smartphone hvert år, hvor vi sidste år fik vi OnePlus 7 og OnePlus 7T-serien og forrige år OnePlus 6 og OnePlus 6T. Men i år er det anderledes – måske fordi OnePlus 7T tog al opmærksomheden fra OnePlus 7T Pro? Denne gang kommer i hvert fald kun en enkelt model: OnePlus 8T. Her får du det vigtigste nyheder og funktioner i OnePlus 8T.

Se også: De billigste priser på OnePlus-telefoner

120 Hz-skærm og fart over feltet

OnePlus 8T bygger videre på OnePlus 8, men med flere forbedringer end forventet. Det er samme 6,55 tommer skærmstørrelse, men skærmen er denne gang helt flad og opdateringsfrekvensen er gået fra 90 til 120 Hz. Det er en AMOLED-skærm i fuld HD og kan opnå hele 1100 nits. DisplayMate har givet skærmen deres topkarakter, A+.

I indmaden er der ikke meget nyt – og det er slet ikke så dårligt. Det er stadig Snapdragon 865, 8 eller 12 GB RAM og 128 eller 256 GB lagerplads. Dog er lagerpladstypen gået fra UFS 3.0 til den hurtigere UFS 3.1.

Der er til gengæld nyt på batteri-fronten. Her ses både flere milliampere og en kraftigere opladning.

OnePlus 8T
OnePlus 8T kommer i farverne Aquamarine Green og Lunar Silver

65W Warp Charge: Full speed ahead

OnePlus havde med deres Warp Charge 30T allerede en af de hurtigste opladning, som nu får en ordentligt overhaling. Den nye opladning hedder Warp Charge 65 og er ornli’ syg, som de ville sige i DRs Yallahrup Færgeby.

Med Warp Charge 65 lover OnePlus en hel dags opladning på kun 15 minutter. Det store 4500 mAh batteri er fuldt opladt efter blot 39 minutter. Og vi kan kun være enige: det nye opladning er ret vild. I vores test af OnePlus 8T gik den fra 0-90 procent på 30 minutter.

OnePlus 8T er udstyret med 12 temperatursensorer, som sammen med en ekstra krypteringschip i adapteren og kablet, sørger for at holde temperaturen på et tilpas niveau, mens de kører ved maksimal output på 65 watt.

OnePlus 8T har ikke trådløs opladning.

Læs også: OnePlus lancerer to billige Nord-telefoner denne måned

Nye friske farver

OnePlus 8T dropper helt den klassiske sorte farve og kommer i to nye friske farver: Aquamarine Green og Lunar Silver. Lige som sidst er bagsiden mat og afviser selv de mest fedtede fingeraftryk. Udover et nyt kameramodul, og den flade skærm, ligner OnePlus 8T til forveksling forgængeren.

Det nye kameradesign indeholder hele fire kameraer. Et 48 megapixel hovedkamera, 16 megapixel ultra vidvinkel med en synsvinkel på 123 grader, 5 megapixel dybdesensor og 2 megapixel monokrom.

Læs vores test af OnePlus 8T

Er du blevet fristet af OnePlus 8T og vil gerne vide mere? Vi har allerede haft OnePlus 8T til test og du finder den her.

OnePlus 8T kan forudbestilles allerede fra i dag. OnePlus 8T har en vejledende pris fra 4.699 kroner, hvilket er en hel del billigere end forgængeren. Den lander i butikkerne den 20. oktober. Du kan læse mere om pris, forudbestilling og salgsstart på OnePlus 8T her.