OnePlus lancerer to billige Nord-telefoner denne måned

OnePlus annoncerer angiveligt to nye Nord-telefoner, kun ganske kort tid efter OnePlus 8T-lanceringen den 14. oktober.

OnePlus lancerer to billige Nord-telefoner denne måned

De to nye OnePlus Nord telefoner kommer angiveligt til at hedde Nord N10 og Nord N100. Rygterne lyder, at de vil blive annonceret den 26. oktober, hvilket er under to uger fra lanceringen af OnePlus 8T. Det skulle eftersigende være de første to Nord-brandede telefoner, der også kommer til salg på det amerikanske marked.

Læs også: Test af OnePlus Nord

Her er hvad vi ved om de to enheder indtil videre:

OnePlus Nord N10

Ifølge en nylig udgivet Android Central-rapport får N10 en Snapdragon 690-processor understøttet af 6 GB RAM og 128 GB internt lager. Derudover har den en 6,5-tommers skærm med en fuld HD-opløsning og 90 Hz opdateringshastighed. Til billeder har OnePlus tilsyneladende udstyret telefonen med et quad-kamera med en 64 MP primær shooter. Virksomheden har angiveligt planer om at prissætte telefonen til under 400 dollars i USA.

Læs også: Carl Pei, medstifter af OnePlus, forlader virksomheden

OnePlus Nord N100: Billigste Nord-telefon

Vi ved mindre om N100 end om N10, men den skulle blive den billigste Nord-telefon, og dermed også OnePlus absolut billigste telefon.  Man forventer at N100 har et Snapdragon 460-chipset, 4 GB RAM, et tredobbelt kamera med en 13 MP primær sensor og et stort 6.000 mAh batteri. Den kommer også med en 6,52 tommer skærm med 720p opløsning. N100 vil efter sigende koste omkring 200 dollars.

Uanset hvordan specifikationerne ser ud på de nye telefoner, så kan man sandsynligvis snart lære meget mere om begge Nord-enheder.

Læs også: OnePlus 8T både billigere og hurtigere? Her er hvad vi ved