OnePlus lancerer Nord CE4 Lite 5G

OnePlus er klar med smartphonen Nord CE4 Lite 5G - en ny budgettelefon med avancerede funktioner og høj ydeevne. Se dansk pris og tilgængelighed.

OnePlus lancerer Nord CE4 Lite 5G

OnePlus har lanceret OnePlus Nord CE4 Lite 5G i Europa. Det er en budgventlig telefon, der tilbyder en lang række avancerede funktioner til den prisbevidste målgruppe.

OnePlus har udstyret deres billige mobil OnePlus Nord CE4 Lite med overraskende gode specifikationer til prisen. Det ser ud til, at OnePlus stadig gerne vil levere mobiler, der udfordrer konkurrenter i dyrere prisklasser.

Se også: De bedste priser og tilbud på OnePlus-telefoner

Avancerede specifikationer og stort batteri

OnePlus Nord CE4 Lite 5G kommer med et 5.110 mAh batteri, 80 watt SUPERVOOC-hurtigladning og en 6,67” stor AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed og en høj lysstyrke på op til 2.100 nits.

Den er udstyret med et 50 MP Sony LYTIA 600-kamerasensor med optisk billedstabilisering, og telefonen drives af en Snapdragon 695 5G-chip. Den chip har samme ydeevne som den allerførste Nord-telefon fra OnePlus, der så dagens lys i 2020. Forskellen er bare, at den nye Nord CE4 Lite 5G er endnu billigere.

OnePlus Nord CE4 Lite 5G har dertil 8 GB RAM, 256GB lagerplads og mulighed for at udvide den interne lagerplads med op til 2 terabyte via MicroSD-kort. Det er imponerende specifikationer på en telefon taget dens pris i betragtning.

Den er også en af få nye telefoner på markedet, som fortsat kommer med en port til 3,5 mm hovedtelefonstik.

Se også: Guide til den bedste kameramobil

OnePlus Nord CE4 Lite 5G: Pris og tilgængelighed i Danmark

OnePlus Nord CE4 Lite 5G kommer i farverne Super Silver og Mega Blue og har en dansk pris på 2.699 kroner. Telefonen kan forudbestilles nu, og den kan købes i butikkerne i Danmark fra 1. juli.

Med introduktionen af den nye OnePlus Nord CE4 Lite 5G sætter OnePlus sig igen i segmentet for budgetvenlige telefoner med flotte specifikationer til prisen. Der er ikke mange telefoner i det prisleje, der tilbyder lige så hurtig opladning og god skærmteknologi.

Se også: OnePlus arbejder på et revolutionerende batteri